O noua zi de nemultumiri la Tractorul

O noua zi de nemultumiri la Tractorul

0 106

Angajatii uzinei Tractorul Brasov au plecat, luni, de la serviciu cu cateva ore inaintea terminarii programului de lucru, fiind nemultumiti atat pentru ca productia a fost oprita, dar si pentru ca nu si-au primit inca avansul pe luna februarie, potrivit liderului de sindicat Gheorghe Apostu.


Titu Serban, directorul destituit al uzinei, a declarat ca in prezent uzina se afla „intr-un blocaj total” deoarece nu mai are conducere.


In cursul acestei saptamani urmeaza sa aiba loc o noua AGA in cadrul careia sa fie numit un nou administrator, dupa ce Laurentiu Antone, administratorul unic nmit de Adunarea Generala a Actionarilor, a renuntat la functie din motive de sanatate


?


Luni, Titu Serban si liderul de sindicat Gheorghe Apostu s-au intalnit cu prefectul judetului Brasov, Aurelian Danu, pentru a-i cere sa faca demersuri la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului pentru clarificarea problemelor privind cele cinci procente din lichidarea pe luna ianuarie pe care le mai au de primit salariatii, dar si lichidarea pe februarie.


„De saptamana trecuta trebuia sa se finalizeze acordarea avansului pe luna februarie, tinand cont ca din data de 9 martie trebuie sa se dea lichidarea lunii februarie. Nu are cine sa semneze documentele in acest sens. Nu stiu daca angajatii nu vor iesi din nou in strada”, a precizat Gheorghe Apostu.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.