O nouă victorie pentru FC Braşov U16 în Liga Elitelor; Juniorii brașoveni...

O nouă victorie pentru FC Braşov U16 în Liga Elitelor; Juniorii brașoveni au ajuns la cinci victorii şi un egal

0 49

Tinerii sub 16 ani de la FC Braşov, conduşi de pe bancă de Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu, au trecut cu scorul de 2-0, pe teren propriu de rivala Kids Tâmpa. Golurile braşovenilor au fost marcate de Emre Sezer şi Marco Popescu. Juniorii de la FC Brașov au mai avut şi un penalty scos de Sebastian Racz, însă lovitura de pedeapsă a fost ratată de Robert Pandele.

,,A fost un meci foarte bun făcut de băieţii nostri, mai ales din punct de vedere tactic. Au avut atitudine şi determinare, un joc în care am ţinut adversarul departe de poarta noastră, neavând ocazii clare de gol. Noi pe langă cele 2 goluri am mai avut ocazii de gol, plus un penalty ce l-am ratat! Îi felicitam pe toţi pentru joc si rezultat!”, a declarat Ionuţ Mitroi, unul din antrenorii braşoveni.

Pentru acest meci, antrenorii braşoveni au mizat în primul 11 pe : Andrei Chiriac – Cezar Ciucă, Alexandru Dascălu, Dario Lazăr, Robert Pandele, Emre Sezer, Robert Moroe, Sebastian Racz, Marco Popescu, Octavian Oprea şi Mattia Galliano.

După 6 etape FC Braşov conduce seria I din Liga Elitelor U16 cu 16 puncte, după cinci victorii şi un egal.

Etapa viitoare FC Braşov stă, iar în etapa a 8-a primește vizita echipei Alma Sibiu.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.