O noua serie de workshop-uri foto cu Mihai Moiceanu

O noua serie de workshop-uri foto cu Mihai Moiceanu

0 101

Renumitul fotograf Mihai Moiceanu a lansat o noua serie de workshop-uri foto. Acestea se adreseaza persoanelor ce au ca pasiune fotografia, indiferent daca au cunostinte minime sau aprofundate in domeniu.
Pentru anul 2009 cunoscutul fotograf brasovean a pregatit o noua serie de workshop-uri, gandite si organizate avand la baza mai bine de trei ani de experienta in desfasurarea acestei activitati.
Incepand din 2009, Mihai Moiceanu va fi insotit de doi asistenti foto care vor oferi suport in realizarea si prelucrarea fotografiilor in functie de nivelul de cunostinta al participantilor. Pentru o cat mai buna desfasurare a sesiunilor de prelucrare foto, a fost suplimentat numarul de sisteme configurate pentru lucrul cu programe de editare a imaginii. Restul de elemente noi si surprizele placute pe care le-au pregatit organizatorii, le veti descoperiti la fata locului.
Workshop-urile sunt structurate atat pe o dimensiune teoretica, sustinuta de un suport de curs, cat si pe o dimensiune practica. Aceasta consta in sesiuni foto in natura si prelucrarea fotografiilor obtinute in turele foto.

Calendarul workshop-urilor
Poveste de iarna: 12-15 Februarie 2009
Lumini de iarna: 5-8 Martie 2009
Tonuri de verde: 30 aprilie – 3 mai 2009
Simfonia florilor: 4 – 7 Iunie 2009
La stana lui Folea: 9 – 12 Iulie 2009
Culorile toamnei: 22 – 25 Octombrie 2009
Parfum de toamna tarzie: 5 – 8 Noiembrie 2009
Locatie: satul Magura, Brasov.
Locuri disponibile: 15 in fiecare serie.
Echipament foto minimal necesar pentru participanti: Camera foto digitala sau DSLR, trepied, medii de stocare, geanta sau rucsac foto.
Detalii suplimentare si inscriere la www.phototour.ro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.