O noua serie de copii din zonele sinistrate vin la Brasov

O noua serie de copii din zonele sinistrate vin la Brasov

0 57

O noua serie de copii din zonele sinistrate vor veni in Poiana Brasov, pentru o mini-vacanta oferita de Institutia Prefectului Judetul Brasov. Cei 53 de micuti din zonele afectate de inundatiile din judetele Bacau si Suceava, care si-au petrecut aceasta saptamana la Bran si Moieciu, sejurul gratuit fiind oferit de Institutia Prefectului Judetul Brasov in colaborare cu Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) – Filiala Brasov, se vor intoarce duminica, 10 august, in localitatile natale.
Plecarea este programata pentru duminica, orele 10.00, in parcarea Hanului Bran, din localitatea cu acelasi nume. La imbarcarea micutilor in autobuzele firmei Transbus Codreanu, care ii vor transporta gratuit in Bacau si Suceava, va participa si subprefectul Szakal Andras, care a pregatit si o serie de cadouri pentru micuti.
Dupa ce vor duce aceasta prima serie de copii acasa, autobuzele Transbus Codreanu vor prelua un nou grup de 15 micuti, din clasele I-IV, din judetul Neamt.
Noul grup va fi gazduit in Poiana Brasov, la Hotelul Royal. Sosirea celei de a doua serii de copii din zonele sinistrate, care isi vor petrece vacanta la Brasov, este estimata pentru duminica, 10 august, orele 20.00, in fata Hotelului Royal, unde vor fi intampinati de reprezentantii Institutiei Prefectului Judetul Brasov. Cei 15 copii din judetul Neamt vor ramane in Poiana Brasov pana duminica, 17 august. De altfel, patronul unitatii de cazare, Ioan Olaru, si-a dat acceptul ca, dupa plecarea acestui grup de 15 micuti, sa mai gazduiasca inca doua serii cu acelasi numar de membri.
Subprefectul Szakal Andras a precizat ca spera ca acest gen de actiuni sa se extinda si in perioada urmatoare, avand in vedere ca multi hotelieri brasoveni si-au aratat disponibilitatea de a oferi astfel de vacante gratuite.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.