O NEDUMERIRE: Tot Basescu este TARTORUL peste servicii?!

O NEDUMERIRE: Tot Basescu este TARTORUL peste servicii?!

0 336

Traian Băsescu a „glosat” inainte de Vinerea Mare pe marginea… scandalului dintre Laura Codruța Kovesi și Serviciul de Informații Externe (SIE).
Priceput la toate fostul președinte o trage de urechi pe șefa DNA ca: „ori nu ştie legea de funcţionare a SIE, ori a făcut un joc care nu-i nici al ţării, nici al dânsei”. Pentru ce să discreditezi, un serviciu de spionaj? SIE înseamnă serviciul de spionaj al României. Se ocupă de cu totul altceva decât să privească lung după cei cu investiţii din bani fraudaţi din România a spus Băsescu la TVR”. Vai de mine dar asta nu suna a „tradare”de interese nationale!
De neinteles, fostul presedinte  o „smotoceste” bine pe pe Codrutza acuzand-o de toate cele: „doamna Kovesi este extrem de interesată de ce SIE nu-i dă nume de români care depun bani pe afară sau fac achiziţii, dar dânsa l-a avut în DNA pe Dinu Pescariu, l-a avut în DNA pe Claudiu Florică – aceştia doi au furat cel mai mult la Microsoft – i-a lăsat liberi.TB & MORAR SI KOVESI
Nu le-a pus nici măcar o cauţiune de un leu, i-a făcut martori şi i-a lăsat cu zecile de milioane.
Nu trebuia să-i caute SIE, i-a avut dânsa în DNA şi i-a lăsat şi cu banii şi cu avioanele şi cu casele şi cu tot ce au furat în dosarul Microsoft”,
a mai „punctat” Traian Băsescu. Acesta nu a uitat sa-i amintinteasca totodată șefei DNA de Dragoş Dobrescu, care „a furat de-a stins”, și Valentin Vişoiu –tot mare samsar de terenuri”.
Deci Basescu stia …din alta parte lucruri pe care Dna Kovesi ori nu le stia, ori nu le „raportase” unde trebuie!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.