O mare dilemă la Brașov – cine are penali în partid?...

O mare dilemă la Brașov – cine are penali în partid?
Ce spun PSD-iștii?

4 190

Care dintre partidele de pe scena politică  are mai mulți penali? Haideți să ne uităm la Brașov! Sunt cinci de la PNL la Consiliul Județean si unul la Consiliul Local.
Brașovenii trebuie să cunoască adevărul! Am văzut la mitingul PSD, care a avut loc duminica trecută în Piața Sfatului că au fost câteva persoane care au scandat printre altele și ”Jos penalii!”. Bineînțeles, era vorba despre câțiva membri ai PNL și USR. Dar haideți să analizăm cu documente și dovezi clare în ce partid sunt ”penali”.

Să începem cu USR. Fostul președinte al Organizației Municipale a USR Brașov l-a agresat verbal și l-a amenințat direct pe un europarlamentar, dar le-a adresat jigniri și altor demnitari. Din acest motiv, în momentul de față acesta este cercetat penal. În aceeași situație se află un coleg de-al lui, prezent la mitingul PSD desfășurat duminică la Brașov.
Așadar, vorbim despre dosare penale, exact ceea ce propagă în spațiul public, acești indivizi. Culmea este că președintele USR și-a înaintat demisia, dar, de câteva luni, a fost din nou promovat… vicepreședinte. Este foarte evident cum stau lucrurile la ei. Hoțul strigă hoții!!! Pentru cei interesati de dosar, politia poate oferi mai multe detalii.

5 consilieri cercetați penal sau condamnați, numai la Consiliul Județean!

Mergem mai departe la Partidul Național Liberal (PNL) Brașov, formațiunea care are un record în materie de ”penali”, așa cum le place unora să spună. Unul dintre cei care folosesc des acest cuvânt este membru PNL și este văzut la evenimente importante alaturi de liderii partidului. Cum a considerat că e firesc, a fost una dintre ”trompetele” din Piața Sfatului sau una din vuvuzelele PNL.
Poate nu ar fi rău ca tânărul liberal care protestează oricând și pentru orice, să își îndrepte atenția spre colegii lui din PNL, indiferent că vorbim de Consiliul Local sau Consiliul Județean.
Dar să începem cu aleșii județeni ai PNL Brașov. Potrivit portalului just.ro (este public  și se poate verifica oricând), PNL are 3 consilieri județeni cercetați pentru…CORUPȚIE.
Mai este un membru cunoscut condamnat deja pentru un accident mortal, dar și un VICEPREȘEDINTE cercetat pentru că a fost prins băut la volan. Aici chiar nu putem discuta prea multe, datele polițiștilor spun totul.
Așadar, stimați brașoveni,  județul Brașov a ajuns să fie reprezentat în relația cu alte instituții de un individ cu dosar penal. Bine că a fost prins de Poliție și nu s-a întâmplat vreo tragedie…
În total, 5 consilieri județeni sunt cercetați penal sau condamnați…

Pătrașcu: Până la urmă cine are penali în partid la Brașov?

Să mergem mai departe, la Consiliul Local. Și aici avem un consilier cercetat pentru ce credeți… tot pentru CORUPȚIE.
La PSD nu există niciun consilier local sau județean cercetat penal.
Nici la alte partide care au reprezentanți în cele două foruri nu deținem informații ca ar avea vreunul probleme.

Domnilor, până la urmă cine are penali în partid la Brașov?
Aștept cu nerăbdare să văd cum vor scanda cei de la PNL și USR la Primărie sau Consiliul Județean Brașov ”Fără penali!” așa cum au făcut la mintingul PSD.

Lucian Pătrașcu (Președinte Organizația Municipală Braşov a PSD)
Sursa: NewsBv.ro

COMENTARII

  1. Ce la voi, la PSD, nu aveti penali? De Constantin Nita, cu condamnare si stagiu la parnaie, de ce nu vorbiti.

  2. Are dreptate Costică iesiti cu nume. Cine nu stie ca cei mai penali au fost, sunt si vor fi Cancescu Aristotel si George Scripcaru. Nu facem afirmatii gratuite, cei doi au fost vazuti de toti brasovenii cu mainile incatusate si cu mascatii care-i escortau.

    • Domnule fara o condamnare nu putem vorbi de penali. In cazul celor doi fosti colegi de partid, Scricaru si Cancescu, nu exista o sentinta definitiva.

  3. Poate ca documentarea dlui Patrascu este buna dar fara nume este un praf in ochii brasovenilor. Penalii, daca tot se joaca filmul asta, trebuie sa fie cunoscuti cu nume si pronume. Mai ales ca cei care fac mai multa galagie s-ar pute asa actioneze dupa modelul „hotul striga …hotul”. Pesedeilor dati si numele ca sa va credem.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.