O imensă demonstratie militară! Rusia: Români, nu vă temeti de manevrele noastre...

O imensă demonstratie militară! Rusia: Români, nu vă temeti de manevrele noastre militare

0 229

rusia 1 Rusia: Romani, nu va temeti de manevrele noastre militare

1100 de tancuri participa la mega exercitiul rus

”In legatura cu aparitia in mass-media din Romania a unor informatii incorecte privind exercitiile militare Vostok-2018, Ambasada are posibilitatea sa va prezinte din prima sursa informatiile Ministerului Apararii al Federatiei Ruse din care reiese ca aceste manevre de scara larga se desfasoara exclusiv pe teritoriul national al tarii noastre si nu reprezinta nicio amenintare in adresa pacii si a securitatii internationale”, se arata in comunicatul Ambasadei Rusiei.
In continuare, se explica faptul ca  in perioada 11-15 septembrie 2018, sub conducerea Ministrului Apararii al Federatiei Ruse, vor avea loc manevrele trupelor (fortelor) „Vostok 2018“.

Tema manevrelor este „Utilizarea gruparilor de trupe (forte) militare pentru asigurarea securitatii militare a Federatiei Ruse in Teatrul de Est de actiuni militare“.exercitii Rusia: Romani, nu va temeti de manevrele noastre militare

Hop, participa si  armata  Chinei
Manevrele vor fi efectuate in doua etape, mai informeaza Ambasada. In prima etapa, comandamentele operationale ale districtelor de Est, Central, si a Flotei de Nord practica temele de finalizare a desfasurarii trupelor (fortelor) militare in Teatrul de Est de actiuni militare (Siberia, coasta pacifica a Extremului Orient al Rusiei).

In a doua etapa, autoritatile militare practica temele conducerii gruparilor de trupe (forte) militare interspecifice in cursul escaladarii conflictelor in intregul teatrul de actiuni militare in regiunea geografica mentionata mai sus.
”Pentru a practica actiuni comune ale unitatilor si subunitatilor militare in manevrele este atras contingentul militar al Armatei Populare de Eliberare a Chinei”.

In total este planificat sa fie implicati:
– peste 200 de mii de militari,

– aproximativ 400 de avioane si elicoptere,
– pana la 7.000 de vehicule de lupta,
– inclusiv 1.100 de tancuri,
– 1.200 de dispozitive, lansatoare multiple de rachete si mortiere,
– peste 50 de nave militare.

 

medalion Rusia: Romani, nu va temeti de manevrele noastre militare

Vladimir Putin si omul sau de incredere, ministrul Apararii, Serghei Soigu

Din partea chineza pe teritoriul Federatiei Ruse vor participa
– pana la 3500 de persoane,
– pana la 800 de unitati de tehnica militara,
– 6 avioane si 24 elicoptere.

Ministrul rus al apararii, generalul Serghei Shoigu, a declarat ca astfel de evenimente de formare de lupta pe scara larga nu au avut loc in Rusia, din 1981. Potrivit lui Soigu, „Vostok-2018“ incepe in mod traditional, cu o serie larga de activitati pregatitoare – aproximativ 15 exercitii speciale pentru asigurarea trupelor militare.

„De regula, aceasta se combina cu inspectia neanuntata, declarata de catre Presedintele Federatiei Ruse, Comandantul Suprem al Fortelor Armate, ce a devenit o buna practica in viata si munca noastra“, a subliniat seful Ministerului Apararii.

http://www.national.ro/

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.