O fi știind Orban ce spune – cică premierul Ciuca este neobrazat,...

O fi știind Orban ce spune – cică premierul Ciuca este neobrazat, parvenit si indecent!

0 38

Iată că Ludovic Orban nu se mai ferește să-și critice foștii colegi din PNL, ba mai mult a inceput să le spună pe sleau. PNL-ul nu mai este ce a fost, a devenit trei (3) în unul – si putere si opozitie si institutii si oengistica, asta evident cu „știința” portocaliilor de la PD-L, cei care au „asimilat” liberalii după fuziune. Separația puterilor, o poveste în care nu mai crede nici Curtea Costițională, a rămas doar o referință istorică in clonia România.
Orban și-a dat drumul la gură (scris) comentând noile prestații ale premierului Ciucă.
Cine vorbește de funie în casa spânzuratului?
Cine credeți că a avut tupeul să dea un mesaj de Ziua mondială a libertății presei? Nimeni altul decât premierul Nicolae Ciucă. Plagiatorul. Cel care a beneficiat de instrumentarea unei operații ample de cenzură, de îngropare în media a subiectului plagiatului primului ministru la teza de doctorat.
Cel care a fost cauza unei operațiuni de compromitere a unui jurnalist independent, Emilia Șercan, doar pentru faptul că a îndraznit să scoată la iveală acuzația de plagiat și să ceară verificarea tezei de doctorat a premierului.
Îndrăznește să vorbească de libertatea presei șeful unui guvern care a pregătit pe șestache elaborarea unui act normativ care să instituie cenzura inclusiv pe online.
Are neobrăzarea să se refere la libertatea presei produsul guvernamental al unei monstruoase coaliții, care a apelează la toate instrumentele posibile pentru a bloca în mass- media orice voce critică a opoziției politice sau a opoziției din societate.
Puțină decență, domnule Ciucă. Sunteți ultimul care aveți îndreptățirea de a spune ceva pe tema libertății presei. Sub masca bonomă, în spatele fardului de timiditate și modestie, afișate cu prea multă ostentație, se ascunde o poftă enormă de parvenire, o plăcere ieșită din comun de deținere a puterii. Și capacitatea de a comite sau de a accepta ca alții să comită orice încălcare a libertății de exprimare.
Încercați să îi păcăliți pe alții. Pe mine nu aveți cum, pentru că am învățat să vă cunosc
” scrie fostul premier Ludovic Orban la adresa actualului premier, pe Facebook.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.