O corporație elvețiană va investi 300.000.000 de euro în invențiile lui IULIAN...

O corporație elvețiană va investi 300.000.000 de euro în invențiile lui IULIAN HORNET… în România!

13 1580

Contractul a fost semnat miercuri, 18 mai 2022!

Iată că ceea ce am așteptat de mult s-a materializat: invențiile de excepție ale inventatorului Iuliean Horneț, invenții care pot, la propriu, să salveze planeta, au primit o finanțare masivă din partea unei corporații elvețiene: 300 sute de milioane de euro într-o primă fază, investiția finală putând ajunge la câteva miliarde de euro.
Și nu, Iuliean Horneț nu și-a vândut licențele, pur și simplu, cum s-ar aștepta unii. Este CEO-ul noii companii înființate și deține un pachet consistent din aceasta.
Mai mult decât atât, prima fabrică care va produce tehnologiile lui Iulian Horneț (invenții despre care veți afla mai multe urmărind emisiunea de mai jos în care l-am avut invitat) se va construi în România, întreaga investiție de 300.000.000 de euro fiind destinată acesteia.
De ce în România?
Pentru că asta a fost o condiție pusă de inventator pentru ca înțelegerea să poată funcționa iar contractul să poată fi semnat. Înțelegeți ce vă spun aici?!?
Cu oră înaintea publicării acestui articol am vorbit la telefon cu domnia sa și mi-a promis un interviu video consistent pe marginea acestei investiții, cu toate detaliile care pot fi spuse publicului larg, la puțin timp după întoarcerea sa în țară, așa că vă invit să rămâneți aproape.

62 Endothermic Illustrations & Clip Art - iStock

Poate vă întrebați care a fost rolul statului român în această tranzacție?
NICIUNUL, după cum bănuiți deja!
Și asta cu toate că Iulian Horneț a vorbit personal cu toți miniștrii energiei din ultimii ani, cu mai toți premierii și cu alți factori politici, prezentându-le soluțiile unice pe plan mondial pe care le are în domeniul energiei, soluții care ar fi asigurat DEJA independența energetică a țării și ar fi produs miliarde și miliarde de euro pentru statul român.
Asta DACĂ statul român ar fi investit în aceste invenții, spre folosul românilor și a bugetului de stat. Dar cum să facă așa ceva acest stat mafiot, aservit intereselor străine, plin de politruci fără minte și fără scrupule?

Din fericire, alții au înțeles potențialul imens al unei astfel de investiții și s-au angajat să îl facă. Cu beneficii uriașe pentru ei, dar și pentru România. Pentru că investiția de 300.000.000 de euro va aduce multe locuri de muncă în țară, contracte uriașe cu exteriorul și, în consecință, mulți bani la bugetul de stat.

O nouă invenție a lui Iulian Horneț revoluționează lumea! – SEMNALUL ORA

Dacă în ceasul al 12-lea, actualul ministru al energiei și guvernul PNL-PSD-UDMR ar înțelege valoarea acestor invenții pentru România și ar face modificări la PNRR pentru a orienta o parte din banii europeni care vor fi primiți de la UE către dezvoltarea tehnologiilor ecologice de produs energie marca Iuliean Horneț, țara noastră ar câștiga enorm.

Pentru că dacă nici acum, când acest contract uriaș este deja semnat, confirmând la nivel global valoarea invențiilor despre care vorbesc, politicienii români nu vor face nimic, va deveni clar pentru toată lumea că ori au un IQ sub 80, ori sunt slugi ale intereselor anti-românești.

Rămâne, așadar, să vedem care vor fi reacțiile mediului politic și de afaceri din România la investiția STRĂINĂ de 300.000.000 de euro în invențiile lui Iuliean Horneț.

Vizionați mai jos una dintre emisiunile pe care le-am făcut împreună cu inventatorul Iuliean Horneț, emisiune în care vorbim despre invenția care… POATE SALVA PLANETA:

Daniel Roxin

P.S. 1 Presa străină vorbește deja despre această investiție de 300 de milioane de euro: thefinancialcapital.com

P.S. 2 Un lucru interesant – Contractul a fost semnat exact în ziua în care inventatorul a împlinit 73 de ani…
Vezi aici interviul: O invenție Românească ar putea salva Planeta (https://www.youtube.com/watch?v=YcUAuCU6OMw)

NR
Cine este Iulian Horneț?
Cel mai mare inventator român în viață. A lucrat în cercetare în cadrul armatei. Mai multe brevete de invenție în industria militară. După care, a trecut la cercetare pe zona instalațiilor termice.
Astăzi este creatorul brandului ecoHorneț, numărul unu în lume.
Centrale termice pe peleți. Arzătoare pe peleți tip injector. Generatoare de aer cald pe peleți.
Arzătoare termice pe tuburi radiante. Generatoare de abur pe peleți. Instalații de piroliză pentru procesarea și reciclarea deșeurilor de orice fel (endoterm).
Noua tehnologie patentata ecoHORNET consta in arderea de inalta eficienta si ecologica, la temperaturi de incinerare de peste 1200°C, cu emisii poluante minime a peletilor fabricati din orice biomasa. Ca termen de comparație, tehnologia Bosch arde deșeurile la 800 gr. C.
O centrală ecoHorneț, după 30 de zile de funcționare, zi-noapte, care arde peletii la peste 1200 gr. C scoate un pumn de cenușă...

COMENTARII

 1. felicitari si pacat ca Romania nu va profita din plin. La 73 de ani te poti astepta oricand mai ales in Romania sa treci in lumea basmelor si pa pa. Bravo elevetiei si corporatiei care a vazut potentialul.

 2. Felicitari si Doamne ajuta!
  Speram sa se materializeze si chiar sa se produca in ROmania. Bine asta pana afla chinezii si o trag la Xerox 🙂

 3. Mircea. întreabă,,,,,deci fa-ma sa-nteleg,,,,,d-l Horneț poate recicla deșeurile RADIOACTIVE,sau nu? Răspundeti cu DA. SAU NU!

 4. Produce cu piroliza lui mai mult CO2 😆😆 decat alte instalatii care sunt mult mai eficiente si nu sunt recunoscute momentan…. 💁‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

 5. Asa cum au afirmat Basescu si Iohannis: „Statul roman este un stat mafiot, respectiv esuat!”. Nici Coanda, nici Brancusi, niciun roman valoros nu a fost sprijinit, dar dupa disparitia lor, romanii si in special autoritatile se lauda cu ei!!! Cum a scris Blaga: „Saraca tara bogata, plina de jigodii!”.

 6. Instalații de Piroliză pentru procesarea/reciclarea deșeurilor de orice fel (Endoterm)???

  Chiar și a deșeurilor radioactive???

  Voi credeți ce scrieți?

  • Asta era c m mare problema…deseurile radioactive…cand oceanele sunt pline de plastic, cand se topesc ghetarii de cat petrol incarcam in atmosfera samd, cand unele tari sarace devin gropile de gunoi ale celor bogate. Nu, maaa desteptule, stai linistit…cele radioactive ti le turnam tie in capul ala gol ca al ministrilor energiei

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.