O cisterna cu motorina a fost lovita de un tren, la Brasov

O cisterna cu motorina a fost lovita de un tren, la Brasov

0 49

Ieri, in jurul orei 10.00, o cisterna incarcata cu 30 de tone de motorina a fost lovita de un tren, la o trecere de cale ferata dintre Brasov si Rasnov, in urma accidentului patru persoane din tren fiind usor ranite, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectortului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja, trenul personal care circula pe ruta Brasov – Zarnesti a lovit o cisterna incarcata cu 30 de tone de motorina, la o trecere la nivel cu calea ferata, fara bariere, in apropiere de localitatea Rasnov.
In urma impactului au fost ranite usor patru pesoane aflate in tren, acestora acordandu-li-se ajutormedical la locul accidentului.
„Am intervenit cu doua echipaje cu apa si spuma si patru SMURD. Au fost ranite usor patru persoane din tren, dar nu grav, si li se acorda
ajutor la locul accidentului de catre medici. Am izolat zona, dar nu este pericol de incendiu sau explozie”,a spus Sfreja.
Potrivit unui comunicat transmis de Compania Nationala de Cai Ferate CFR, traficul feroviar intre statiile Rasnov si Zarnesti (linie neinteroperabila) a fost interupt incepand cu ora 09.50, dupa ce trenul 14.705, care apartine operatorului privat SC Regiotrans si care circula pe relatia Brasov – Zarnesti, a lovit o cisterna la trecerea la nivel de la km 21+500, semnalizata cu indicator rutier „Crucea Sf. Andrei”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.