O carte profetică despre Coronavirus din 1981: The Eyes of Darkness

O carte profetică despre Coronavirus din 1981: The Eyes of Darkness

0 289

Adevăr sau invenție întreabă cei de la publicaţia Click? Referitor la epidemia de coronavirus care se va răspândi peste tot în lume s-a scris pentru prima dată în urmă cu 39 de ani. Informațiile apar într-o carte misterioasă intitulată ”The Eyes of Darkness”, scrisă de americanul Dean Koontz.

Numărul celor care au fost contaminați de coronavirus crește de la o zi la alta. Ultimele date arată că până acum aproape 80.000 de persoane au fost infectate, dintre care 2.600 au murit.

Coronavirusul, prezis într-o carte apărută în 1981

Iar virusul din China a ajuns și în Europa, Italia fiind, de altfel, al doilea stat afectat după ce cel din Asia, ca număr de îmbolnăviri. 200 de italieni sunt infectați, iar patru au pierdut lupta cu virusul care pare de neoprit.

Se pare că acest tip de virus a fost prezis acum mulți ani, într-o carte apărută în 1981. O descoperire recentă a arătat că Dean Koontz descrie în romanul său, „The Eyes of Darkness”, exact coronavirusul care a provocat o isterie globală.

Coronavirusul, armă biologică de război

În carte se vorbește despre un tip de virus creat în laborator, în China, menit să fie folosit ca armă biologică în timpurile de război. În carte, numele virusului este Wuhan-400, Wuhan fiind exact orașul din China în care a izbucnit epidemia de Covid-19.

În carte se spune că virusul nu supraviețuiește mai mult de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă.

Antidotul pentru coronavirus: curenți electrici și căldură

Autorul mai precizează faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul tratament fiind, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.

În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet”, scrie în paginile cărții, potrivit foxnews.com.

I. Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.