O brasoveanca i-a confundat pe mascati cu niste stripperi

O brasoveanca i-a confundat pe mascati cu niste stripperi

0 538

In realitate, vizitatorii erau procurori DIICOT si politisti de la BCCO, care faceau, in data de 8 martie, perchezitii simultane in Tirgu Mures si in judetul Brasov, intr-un dosar de trafic de droguri de risc. Fiind Ziua Femeii, brasoveanca a crezut ca fiul ei i-a facut o supriza si a tocmit niste dansatori sa se dezbrace lasciv

In realitate, vizitatorii erau procurori DIICOT si politisti de la BCCO, care faceau, in data de 8 martie, perchezitii simultane in Tirgu Mures si in judetul Brasov, intr-un dosar de trafic de droguri de risc. Fiind Ziua Femeii, brasoveanca a crezut ca fiul ei i-a facut o supriza si a tocmit niste dansatori sa se dezbrace lasciv.
Fiul ei, student in anul 5 la Medicina in Tirgu Mures, i-a facut totusi o surpriza mamei sale.
Anchetatorii au stabilit ca acesta, impreuna cu un coleg de-al lui, tot student la Medicina, distribuiau droguri de risc colegilor din mediul universitar. In urma perchezitiilor, in apartamentul pe care il inchiriasera in Targu Mures, a fost gasit un kilogram de canabis si 56 de pastile de ecstasy.canabis2
Procurorii si politistii au facut perchezitii si la doua adrese din satul Carpinis, care apartin familiei tinarului brasovean.
Aici au fost gasita cantitatea de 120 grame de canabis precum si o cultura de canabis in curs de dezvoltare de zece plante, crescuta de catre mama studentului brasovean.
Tanarul venea periodic acasa, la Carpinis pentru a se aproviziona cu droguri pe care ulterior le distribuia printre studentii din Tirgu Mures“, a adaugat Borcoman.
Atit femeia, cit si cei doi studenti, cu virste intre 23 si 25 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore, pe data de 8 martie. A doua zi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile pentru cultura si trafic de droguri de risc, in baza unei decizii a Tribunalului Brasov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.