O bomba cu alcool pentru doamne

O bomba cu alcool pentru doamne

0 85

Piata bauturilor alcoolice este plina de produse nocive pentru organism din cauza ingredientelor care le transforma in adevarate bombe pentru sanatatea consumatorilor.
Lichiorul crema de ciocolata “Lady’s cream” contine patru coloranti chimici de sinteza ale caror efecte nocive sunt potentate si de prezenta alcoolului etilic rafinat.
Astfel, caramelul E150 poate declansa sindromul de hiperactivitate si deficienta de concentrare, incetineste cresterea, poate provoca distensii intestinale si hipertrofia rinichilor.
De asemenea, distruge vitamina B si afecteaza cromozomii. Mult mai periculos este tartrazina, un colorant galben, azoic. In cazul in care se depaseste o cantitate zilnica de 7,5 mg/kg corp duce la alergii, crize de astm, rinite, urticarie. Este incriminat in inducerea sindromului de hiperactivitate si deficienta de concentrare.
Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, atrage atentia ca tartrazina creste incidenta aparitiei unor tumori tiroidiene, altereaza perceptia si comportamentul producand stari de confuzie, inhiba metabolismul zincului si interfereaza cu enzimele digestive.
Albastrul brilliant, E133, poate induce sindromul de hiperactivitate si deficienta de concentrare, produce bronhoconstrictie, rash si destructii cromozomiale.
Rosu allura, E129, este unul dintre aditivii care vor fi interzisi de auto-ritatile europene incepand cu luna februarie 2009. Deocamdata se fac demersurile necesare, iar decizia finala va fi luata in urma consultarilor ce vor avea loc intre oamenii de stiinta ai institutiilor de profil. Masura a fost luata pentru ca, pe langa inducerea sindromului ADHD, poate provoca alergii si are potential cancerigen.
Dupa o astfel de prezentare, cred ca doamnele se vor gandi de doua ori inainte de a se amagi cumparand un produs special gandit pentru ele, dar letal pentru organism.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.