O asistenta de la Judetean s-a spanzurat

O asistenta de la Judetean s-a spanzurat

0 80
O asistenta medicala de la Spitalul Judetean si-a pus capat zilelor. Femeia, in varsta de 42 de ani,  s-a spanzurat luni dupa-amiaza de o teava din bucataria locuintei, unde au fost descoperita de pompierii care au intrat pe geamul de la bucatarie.
Gestul disperat al femeii i-a surprins pe vecini, colegi si pe rude, care banuiesc ca problemele financiare si faptul ca mama ei era bolnava au impins-o pe asistenta sa-si ia viata.
Luni, femeia de 42 de ani ar fi trebuit sa se prezinte la munca, la spitalul judetean la sectia de cardiologie II, unde activa de foarte multi ani. Faptul ca n-a venit la serviciu le-a pus pe ganduri pe colege, care au sunat-o fara succes. Cand au vazut ca nu pot sa dea de ea, au anuntat politia si pompierii, impreuna cu care s-au deplasat la locuinta ei colegei lor.
Gestul femeii le-a surprins pe colege, carora nu le povestise niciodata ca ar fi avut probleme. Vestea a cazut ca un trasnet si pentru fratele femeii care locuia la Sighisoara.
Vecinii in schimb remarcasera ca, in ultimul timp, asistenta medicala era foarte retrasa si abatuta. Unii dintre ei stiau de starea de sanatate a mamei sale, alti au crezut ca motivul sinuciderii ar fi putut fi datoriile la intretinere. Politia a demarat o ancheta in acest caz pentru a stabili care au fost cauzele ce au determinat-o pe femeie sa isi puna capat zilelor.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.