Nuti, spaima…bugetului!

Nuti, spaima…bugetului!

0 53

Mare e gradina Domnului, dar, din pacate, parca toti prostii si toti hotii sunt in Romania. Hotii sunt la putere, iar prostii i-au votat. Fie scuzata expresia, dar cum pot fi numiti oamenii care i-au acordat lui Traian Basescu prilejul de a-si rasfata pentru inca 5 ani febletea, celebra Elena Udrea. Daca in mandatul precedent doamna Udrea a avut pe mana un banal Minister al Turismului, in acest nou mandat prima-amanta a tarii (deh, gura lumii nu o inchide nimeni!) are bucuria, placerea si onoarea de a gestiona un minister mai evoluat si implicit mai “greu” de strunit: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Daca unora acest lucru nu le spune nimic, va luminam informandu-va ca anul acesta doamna Udrea are de tocat 3,8 miliarde de euro!!! inchipuiti-va, cu un astfel de buget, ce imn frumos va avea turismul romanesc anul acesta! Ghinionul nostru al tuturor este ca (inca) Elena Basescu nu mai candideaza pentru nicio functie, caci, in acest caz, am avea parte de o campanie electorala “marfa”, in care s-ar toca mult mai multi bani decat la alegerile europarlamentare. Probabil ca ministerul condus de doamna Udrea este mandat de presedinte sa achite nota de plata pentru alegerile din decembrie. Cum altfel ar fi multumiti oamenii care au investit sume importante in campania portocalie de anul trecut decat prin lucrari “babane” pe care le vor efectua firmele portocalii pentru ministerul doamnei Nuti?!
Planuri pentru 2010? Conform doamnei Udrea, Capitala va beneficia de un teren de golf de 50 de milioane euro la Snagov. De ce ar avea nevoie sufocantul Bucuresti de asa ceva? Cine ar veni la Bucuresti in vizita pentru golf? Intrebari banale pe care Nuti nu si le-a pus, cel mai probabil, ideea de teren de golf venind de la Cotroceni. Deh, cineva trebuie sa vanda un teren scump pe timp de criza, cineva trebuie sa construiasca scump pe timp de criza, cineva trebuie sa gestioneze scump pe timp de criza. Acesti „cineva” sunt cei care au cotizat la campania basesciana si, pentru multumirea lor, doamna Nuti a ajuns spaima bugetului. Bani la Invatamant, Sanatate sau Aparare -neimportant! Multumirea “prietenilor’ si mai ales a “prietenei” – de nepretuit! Un fleac, ne mai ciuruieste o data! Basescu, Traian Basescu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.