Numere de casa personalizate pentru strada Castelului

Numere de casa personalizate pentru strada Castelului

0 598

Asociatia Civica Strada Castelului a decis sa instaleze numere de casa personalizate, cu numele strazii si simbolul castelului. Design-ul placutelor a fost realizat de un arhitect care locuieste chiar pe strada Castelului, iar forma finala a fost aprobata prin consultarea tuturor membrilor Asociatiei Civice

Artera a fost resistematizata recent si si-a recapatat o parte din aspectul medieval de odinioara, prin constructia unor noi trotuare pavate si schimbarea lampadarelor stradale cu unele care se incadreaza in specificul arhitectural.

Acum, Asociatia Civica Strada Castelului a decis sa instaleze numere de casa personalizate, cu numele strazii si simbolul castelului.

Design-ul placutelor a fost realizat de un arhitect care locuieste chiar pe strada Castelului, iar forma finala a fost aprobata prin consultarea tuturor membrilor Asociatiei Civice.

Costurile de realizare si instalare a placutelor cu numere de casa personalizate au fost de 1.400 euro. numere castelului1

Numerele au fost montate in locuri vizibile, astfel ca sa contribuie la imbunatatirea serviciilor de posta, curierat si taximetrie si la aspectul placut al strazii, atat pentru locuitori, cat si pentru turisti, spune Kristina Creosteanu, managerul proiectului.

Pana la sfarsitul lunii iulie alte investitii propuse de locuitori urmeaza sa se realizeze pe alte 6 strazi din zona centrului istoric: George Baritiu, Castelului, Muresenilor, Poarta schei, Nicolae Balcescu si Vasile Saftu.

Initiativa se inscrie in proiectul „Asociatii Civice Stradale- vecinatatea activa” implementat de Asociatia Impreuna pentru Dezvoltarea Comunitatii – AIDC si finantat prin fondurile SEE 2009-2014 in cadrul Fondului ONG in Romania.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.