Nume importante la Festivalul Rock de la Targu Mures

Nume importante la Festivalul Rock de la Targu Mures

0 76

Intre 7 si 9 august, la Targu Mures, va avea loc a cincea editie a festivalului de muzica rock. Ultimii care si-au confirmat prezenta pe scena mureseana sunt membrii formatie N.O.H.A care vor concerta pe 9 august.
N.O.H.A a lansat pana in prezent patru albume: „Noise of Human Art” (1997), „No Slack” (2001), „Next Plateau” (2003), si „Dive in your life” (2008). Inca de la inceput, trupa s-a afirmat cu un stil ce combinaa clasicul cu modernul sunetului, un amestec de Breakbeats, Drum&Bass, Elecric Jazz, Pop. Formatia este formata din: Minerva Diaz Perez (voce), Pragez Philip Noha (saxofon), Jochen Eickenberg (clape), Tobias Belker (tobe), Tim Rashid (bass) si Chevy Hadley (voce).
Amatorii de gen vor mai avea ocazia sa se delecteze cu Anti-Flag, Ektomorf, Suie Paprude, Iris si Luna Amara. Daca trupele romanesti nu mai au nevoie de prezentare, va anuntam ANti-Flag este o trupa punk old-school, care si-a inceput cariera in 1993, cand publicul i-a putut urmari in deschiderea unor formatii precum The U.K. Subs, The Exploited si The Circle Jerks. Formatia Ektomorf a fost fondata in 1994, iar stilul muzical al acesteia poate fi descris ca un amestec de Trash Metal, Hardcore, Punk si Folk Tiganesc.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.