Nulitatea perpetuă a PMP, Mihai Costel, ex-viceprimar, a fost înșurubat consilier personal...

Nulitatea perpetuă a PMP, Mihai Costel, ex-viceprimar, a fost înșurubat consilier personal al lui Veștea

2 59

,,Rezerviștii nu doarme,, era o replică a unui fost ofițer agramat al fostei Securități ceaușiste într-un film postrevoluționar. Mihai Costel, cel cu două nume mici, era nerodul suptprimar al lui Scripcaru, și când spunem al lui este pentru că într-adevăr, fostul primar îl avea în posesie pe persoană fizică.
Și așa posedat cum era Costel, preluase toate atribuțiile lui George, deoarece acesta nu mai putea să semneze acte din pricină de DNA.
George apăsa pe butoane totuși, Costel doar mima autoritatea la televizor. Și-a venit prăbușirea aprigului edil liberal, și-a fost urmată de trecerea în neființă politică a lui Costel, după lamentabilele rezultate obținute de PMP-ul băsist la Brașov în 2020, la locale și la parlamentare.
Pe vremuri acesta răspundea și de Direcția Juridică a Primăriei, dovadă și nenumăratele dosare penale întocmite de DNA Brașov primarului de atunci, de bine ce coordona Costel această direcție.

Rezerviștii fostei Securități au mai stabilit un cap de pod în Consiliul Județean, pe lângă celelalte
Acum, după înșurubarea strategică pe lângă Veștea, în funcția operativă și informativă de consilier personal al acestuia, este de urmărit ce probleme juridice va avea acesta, dacă noul său consilier îl va consilia în sensul dorit. De rezerviștii care l-au înșurubat.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

Apoi, Adrian Veștea a acceptat ca virgulă Costel să se ocupe în consilierea sa și de proiecte ale programului Național de Dezvoltare Locală, dar și de Programul Județean de Transport în Comun, având în vedere, zice-se, experiența sa în transportul în comun local.
Probabil că înșurubatorii au interese în zona transportului în comun, licitații pentru autobuze, contracte, șpăgi, ș.a.m.d.
Sperăm totuși ca performanta Direcție Juridică a Consiliului județean să nu se lase nici abordată și nici consiliată de expertul lui Scripcaru în probleme juridice, cu consecințe mai ales penale.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. „Apoi, Adrian Veștea a acceptat ca virgulă Costel să se ocupe în consilierea sa și de proiecte” – ce rost are virgula?

  2. Cine se aseamana se aduna…😃😃😃; daca si Directia Juridica a Consiliului Judetean mai e performanta,atunci inseamna ca sintem chiar veniti de pe alta planeta !!! 😃😃😃

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.