Nu vor sa faca Romania de ras in Champions League

Nu vor sa faca Romania de ras in Champions League

0 90

Otelul Galati grupare pregatita de tehnicianul Dorinel Munteanu, nu vrea sa faca Romania de ras in UEFA Champions League si isi doreste transferuri puternice.
Proaspat desemnati campioni, galatenii fac planuri marete pentru participarea in Liga Campionilor, unde si-au propus sa obtina mai multe puncte decat Unirea Urziceni.

Pentru a realiza acest lucru, Dorinel Munteanu ii cere lui Marius Stan sa ii aduca patru jucatori de mare valoare, in special in zona ofensiva.

„Astept sa se termina campionatul pentru ca am nevoie de trei-patru jucatori valorosi ca sa nu fac Romania de rusine si sa obtin mai multe puncte decat a reusit Unirea Urziceni. Am nevoie de jucatori de banda, de jucatori care pot face diferenta si de jucatori cu personalitate”, a spus Dorinel Munteanu la Digi Sport.

In plus, galatenii isi doresc sa renunte la mai multi jucatori pe care Dorinel Munteanu ii va stabili dupa finalul campionatului impreuna cu Marius Stan.

„Voi face o analiza impreuna cu domnul presedinte si vom renunta la cativa jucatori despre care cred ca nu vor face fata. Participarea in Liga Campionilor este un obiectiv maret, foarte important si vor fi cateva schimbari, dar nu majore”, a adaugat Dorinel.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.