Nu vom avea nici Cerb nici Cerbulet de Aur

Nu vom avea nici Cerb nici Cerbulet de Aur

0 67


Dupa ce am fost amagiti cu tot felul de solutii care mai de care mai indraznete privind organizarea Festivalului Cerbul de Aur, printre care si un minicerb de trei zile in octombrie, conducerea TVR a pus capat asteptarilor noastre, dandu-ne de inteles ca anul acesta “nu vom pupa festival”.


Din spusele lui sassu am inteles ca marti 31 iulie exprira termenul stabilit de TVR si autoritatile brasovene pentru identificarea de solutii si resurse, astfel incat sa se poate organiza in acest an o editie a festivalului. Dar, spune Sassu, de la intalnirea din 10 iulie, autoritatile locale si judetene nu l-au mai contactat si n-au dat vreun semnal ca ar fi identificat resursele financiare necesare. Din nefericire, dupa intalnirea care a avut loc la Brasov nu am mai primit niciun semnal de la autoritatile locale” a spus Sassu citat de Amos News.


De asemenea Sassu a precizat ca din acest moment nu mai ramane decat pregatirea editiei jubiliare de la anul, de care vorbea Presedintele Consiliului Judetean Aristotel Cancescu.


„In conditiile in care autoritatile locale considera ca festivalul „Cerbul de Aur” nu mai poate fi organizat, TVR nu mai are altceva de facut decat sa inceapa negocierile pentru editia jubiliara de anul viitor”, a declarat presedintele TVR.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.