Nu va impacientati daca pe rovinieta recent cumparata este inscris alt an...

Nu va impacientati daca pe rovinieta recent cumparata este inscris alt an decat 2007

0 184


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania aduce la cunostinta utilizatorilor retelei de drumuri nationale ca, in conformitate cu Legea nr. 101/2007, rovinieta se poate achita atat de catre utilizatorii romani cat si de utilizatorii straini pe perioade de 7 zile, 30 zile, 6 luni si 12 luni, fapt ce conduce la cresterea numarului de roviniete eliberate.


In aceste conditii, exista posibilitatea sa fie eliberate roviniete avand inscrisi anii 2005/2006, aflate in stocul CNADNR, pana la finalizarea achizitiei unui nou contingent de roviniete.


Daca va aflati intr-o astfel de situatie si pe rovinieta proaspat achizitionata este inscris alt an decat 2007 nu va impacientati:valabilitatea rovinietei este inscrisa pe documentul care atesta plata (bonul fiscal, chitanta sau factura) , document ce trebuie pastrat de ut ilizatori la bordul vehiculului. Lipsa acestuia, chiar si in conditiile in care rovinieta este aplicata pe parbriz, duce, in cazul verificarilor, la anularea valabilitatii acesteia precum si la aplicarea sanctiunilor contraventionale de catre personalul abilitat pentru efectuarea controlului.


In aceasta situatie, utilizatorilor depistati in trafic cu roviniete inscrise cu anii 2005/2006 nu li se vor aplica amenzi contraventionale daca rovinietele se incadreaza in perioada de valabilitate inscrisa pe documentul de plata.


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA ne asigura asigura ca nu vom ?avea probleme la controalele efectuate in trafic daca detin roviniete care au inscrisi anii 2005/2006 a caror valabilitate inscrisa pe documentul care atesta plata nu este depasita.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.