„Nu va fie frica, Basescu de ras se strica!”

„Nu va fie frica, Basescu de ras se strica!”

0 168

Nu stiu de ce sunt atat de suparati presa si comentatorii ca Traian Basescu dansa hora la prohodul Coalitiei. Discrepanta dintre ranjetul petrecaret al presedintelui si figurile de ciocli ale coalizatilor pesedisti si pedelisti proaspat iesiti de la divort incrancenati sa dea vine unii pe altii pentru caderea Cabinetului Boc, i-a scandalizat pe multi dintre vorbetii de televiziune. Taman la ora cand ministrii PSD se carau din Guvern, camerele il surprindeau pe seful statului ocupat sa tinea hangul la Cluj unor dudui folclorice, sarbatorind nu-conteaza-ce-numai-cu-poporul-sa-fie. Scopul tuturor escapadelor din ultima vreme ale presedintelui, care s-a refugiat de cateva luni bune la norod. Intre doua pupaturi electorale, degustari de potol traditional si imbratisari focoase cu alegatoarele, Traian Basescu mai semneaza o demitere, mai urecheaza un ministru sau spurca oligarhii. Dupa care reia bairamul de unde l-a lasat sau il duce in celalalt colt de tara.
Analistii n-ar trebui sa-si faca griji pentru veselia prezidentiala nepotrivita cu solemnitatea inhumarii promisiunilor de fidelitate dintre PSD si PDL. Abia daca l-ar fi vazut cernit si frangandu-si mainile era cazul sa intre la idei negre. Pentru ca Traian Basescu a mai plans o data in podul palmei si a iesit presedinte. In logica analizelor cu staif electoral, rasul prezidential desantat ar trebui sa fie semn de infrangere pe 22 noiembrie.
Nu-i exclus ca pesedistii baricadati in teritorii ca sa-si jeleasca bejania de la Guvern sa fi pregatit deja bannere de campanie anti-Basescu. Pe care ar trebui sa stea scris: „Nu va fie frica, Basescu de ras se strica!”

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.