Nu stiu cum sa-l aseze in teren pe Karamian

Nu stiu cum sa-l aseze in teren pe Karamian

0 124

Marian Iancu presedintele clubului de fotbal de prima liga Poli Timisoara, s-a aratat stupefiat de faptul ca staff-ul tehnic al formatiei de pe Bega, nu stie cu exactitate pe ce post sa il folosesasca pe armeanul Artiom Karamian, transferat in aceasta iarna de la Rapid Bucuresti.

„Daca nu gasesc solutii cu jucatorii care sunt acum la echipa sa se uite la televizor si sa invete de la alti antrenori. Nu accept asemenea dileme. Daca au dileme sa invete de la altii, vezi cazul lui Karamian. Sa se uite la casetele cu meciurile in care a jucat acesta sau sa-l intrebe pe Razvan Lucescu. E inacceptabil ca directorul tehnic Jackie Ionescu si antrenorul Artimon sa nu stie cum sa aseze in teren un jucator de nivelul lui Karamian”,
a afirmat, extrem de nervos, Marian Iancu.

Armeanul Artiom Karamian a fost transferat de la Rapid la Poli Timisoara, la inceputul anului, din postura de jucator liber de contract.
Karamian a evoluat la Rapid pe postul de mijlocas stanga, intr-un sistem de joc 3-4-3, in timp ce la Poli Timisoara va trebui sa se adapteze formulei clasice 4-4-2.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.