Nu prea intelege ce se intampla cu jucatorii

Nu prea intelege ce se intampla cu jucatorii

0 76

Vasile Stanga antrenorul echipei handbal masculin Pandurii Targu Jiu, a afirmat ca este foarte dezamagit de evolutia echipei sale din meciul cu FC Porto, pe care de altfel gorjenii l-au si pierdut.
„Handbalul se joaca cu mintea, jucatorii trebuie sa fie concentrati, sa fie în teren suta la suta. Astazi nu s-au concentrat deloc cand au tras la poarta. La nivel de cluburi inca nu suntem la grupa mare, cum se spune, suntem inca la grupa mica. Porto ne-a demonstrat ca este o echipa experimentata, cu jucatori foarte buni, care stiu handbal si stiu sa rezolve problemele care apar in timpul jocului. Sunt jucatori adevarati. Daca as avea si eu trei-patru jucatori ca ei, ar fi alta situatie. Ne blocam si e foarte greu sa deblochezi mintea unor jucatori de aici. Poarta este intr-o criza de la inceputul campionatului. Nu stiu ce se intampla. Stiu ca Dragomir trece printr-o perioada proasta personala, dar nu stiu ce e cu Ciobanu, pentru ca e total pierdut in poarta”, a spus Vasile Stanga la finele partidei cu FC Porto.
Echipa antrenata de Vasile Stanga, Pandurii Targu Jiu, a pierdut pe teren propriu primul meci al turului II din Cupa EHF cu FC Porto, scor 25-28.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.