NU POPONARII NE DERANJEAZA, CI CAMPANIA DESANTZATA IN PROMOVAREA PUBLICA A INTIMITATILOR...

NU POPONARII NE DERANJEAZA, CI CAMPANIA DESANTZATA IN PROMOVAREA PUBLICA A INTIMITATILOR NEFIRESTI!

0 381

Aseara, pe un post obscur de televiziune, s-a adus un stupid elogiu homoxexualismului, a manifestarilor „impotriva naturii”, cum ar veni! Pretextul „american” al unuia ca Banciu, latraul care a balacarit de-acolo, de la un parter de pe Calea Victoriei, multi omeni de calitate ai vietii publice romanesti, n-ar trebui bagat in seama. Dar umbla vorba prin targ ca acest asiduu lingau al carambilor lui KWI  v-a fi numit de pres. Klaus in diplomatie! De necrezut, tocmai pe mahalagiul aflat nu doar in criza de „convingeri”, dar si incapabil sa transmita pe micul ecran decat cele mai penibile osanale. Ce am vrea noi sa-i spunem nu trogloditului cu limba lata, ci indeosebi celor care i-au ascultat elucubratiile!
De ce este așa de importantă familia si de ce contează cei 7 ani de acasă? Contează cum ești crescut și educat, ma maratule, inainte sa-ti pui anusul la bataie!. Contează dacă ai parte de iubire în primii ani de viață, contează modelele de adulți din jurul tău. Caracterul se formează la o vârstă fragedă și exact atunci contează cum ești tratat.
O spune  direct un cunoscut filosof: „Am studiat mult problema mobilității sociale iar dovezile sunt copleșitoare: motivul pentru care copiii urmează trasee diferite în viață ține de ce ce întâmplă în cadrul familiei… Dovezile arată că diferența dintre copiii cărora li se citesc povești la culcare și cei care nu au parte de așa ceva – diferența în șansele cu care pleacă la drum în viață – este mai mare decât diferența dintre copiii care merg la școli de elită și restul.”
Vedeți, deci, daca este atat de importantă  familia cu ea sa incepem demolarea moralei crestine ! Mai importantă decât educația gratis, decât toate subvențiile date de stat, decât impozitarea progresivă și alte inginerii economice. Ne naștem inegali dar, ceea ce este și mai rău, unii dintre noi primim o educație bună și alții o educație proastă, ceea ce ne setează definitiv pârtia pe care vom merge mai departe. Este deci nevoie de măsuri radicale, nu mai merge cu zăhărelul educației universale și nici cu nuielușa taxării averilor. Din puțul gândirii filosofice „moderne” aflăm că: „O modalitate pe care filosofii globalisti o consideră potrivită pentru înfăptuirea justiției sociale constă pur și simplu în abolirea familiei. Dacă familia este sursa inegalității în societate, atunci pare firesc să credem că desființarea ei ar da șanse egale tuturor.”PARADA GAY M
Da, ați înțeles bine, acesta este visul de aur al „filosofiei” globalizarii sentimentlor si relatiilor firesti ale existntei si continuitatii tuturor speciilor. Asta urmăresc ei cu ferocitate. Dar ceea ce face periculos demersul lor nu este visul în sine, adesea nemărturisit, ci calea sinuoasă și ascunsă prin care îl urmăresc: spălarea pe creier pe care o practică în legătură cu așa-zisele pericole ale homeschooling-ului, eliminarea tuturor tabu-urilor și a așa-ziselor “prejudecăți” cu scopul indirect de a duce instituția familiei în derizoriu, ștergerea distincției dintre om și animal (“ce, delfinul nu e o persoană?!”) etc. etc. Nu vă așteptați ca „lumea lui Banciu” să decreteze peste noapte desființarea familiei. Nu, asta ar leza prea tare “mentalul colectiv”. Nu, nu. În schimb, o vor ridiculiza, o vor maneliza. O fac deja de ani buni. Terenul trebuie pregătit… Dacă poveștile de noapte-bună ale acelui Boulete pentru el nu contează  (pentru formarea sa morală), s-ar putea să vedem în curând o noua campanie  propagandistică pentru citirea „altor” povești. Care cu siguranță trebuie să proslăvească statutul… homosexual. Sunt curios cine va scrie primele legende pe bani europeni, la indemn american…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.