Nu mai vrea sa vada rezultate de egalitate pe terenurile de fotbal

Nu mai vrea sa vada rezultate de egalitate pe terenurile de fotbal

0 86

Joseph Blatter presedintele FIFA se gandeste la masuri pentru a creste spectaculozitatea meciurilor de fotbal in viitorul apropiat.
Cea mai mare dorinta a lui Blatter este eliminarea rezultatelor de egalitate, pentru a nu mai vedea lumea „partide de sah” intre tehnicieni pe stadioane.
Presedintele FIFA anunta ca este posibil ca la urmatoarea editie a unui turneu final sa fie reintrodusa regula „golului de aur”, urmata, in caz de egalitate, de lovituri de departajare.
„La turneul din Africa de Sud, am vazut meciuri de mare spectacol, cu jucatori de clasa, excelent pregatiti tehnic, dar am putut sesiza cat de mult si-a facut loc in acest sport tactica si strategia, din pacate alimentate in primul rand din dorinta de a nu pierde.”
„Vom incerca sa incurajam in turnee gen Cupa Mondiala fotbalul cursiv, fara intreruperi, cu echipe care joaca pentru a invinge. Vrem sa regandim timpul suplimentar. Sunt echipe care joaca foarte defensiv in timpul suplimentar, în speranta de a nu primi gol. Pentru a evita aceste lucruri, ne gandim sa introducem direct loviturile de departajare sau chiar sa apelam din nou la regula golului de aur. Vom vedea ce concluzii vom trage la intalnirile Comitetului Tehnic”, a declarat Blatter.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.