Nu mai decredibilizati Parlamentul! E gata compromis

Nu mai decredibilizati Parlamentul! E gata compromis

0 652

Grija parlamentarilor pentru pensiile care sa le asigure batraneti de lux n-ar fi atat de penala fara declaratiile cretine ale catorva dintre ei. Atatati de demonul justificarii, unii au dat cu declaratiile-n gard mai rau decat au dat de perete cu votul pentru banet. Brasovul se poate mandri cu vorbele deputatului PSD Emil Nita, livrate presei locale in urma cu o saptamana

Grija parlamentarilor pentru pensiile care sa le asigure batraneti de lux n-ar fi atat de penala fara declaratiile cretine ale catorva dintre ei. Atatati de demonul justificarii, unii au dat cu declaratiile-n gard mai rau decat au dat de perete cu votul pentru banet.

Brasovul se poate mandri cu vorbele deputatului PSD Emil Nita, livrate presei locale in urma cu o saptamana. Incoltit sa explice motivul pentru care a semnat proiectul de lege care le va garanta senectuti luxoase, Nita i-a acuzat pe jurnalisti ca decredibilizeaza Parlamentul.

V-ati prins? Nu fapta – odioasa, in cazul asta – conteaza, ci discutia despre ea. EMIL NITA p

Nu gestul sfidator al alesilor de a-si vota pensii de lux este blamabil, ci intrebarile care dau in vileag nesatul parlamentar de a-si pipai buzunarele doldora si dupa ce nu vor mai fi in functii. „Vreti o Romanie fara Parlament?” se burzuluia domnu Emil la presa, bantuit de imaginea unei tari fara tagma demnitarilor.

Daca atat poate Parlamentul, mai ca ne-am lipsi, acu ca ne intreaba domnu Emil.

Judecand dupa faptele alesilor, ideea de Parlament vine la pachet cu o clica de insi adunati sa-si faca sumele, aflati in situatia privilegiata de a-si vota singuri lefuri, pensii si indemnizații, fara sa dea cuiva socoteala.

Mult mai subtila, dar le fel de gretoasa a fost zicerea senatorului UNPR Nicolicea, pe tema dosarelor penale in care sunt implicatii alesii natiei.

Domnu Nicolicea a tinut sa faca remarca insidioasa ca multi dintre autorii faptelor care li se imputa le-ar fi comis inainte sa devina parlamentari.

Chiar asa, frate uneperist? Nu cumva pe toti astia i-a apucat cheful de dregatorie si de spaguit la partid ca s-ajunga pe liste tocmai pentru ca se stiau patati la caziere?

Nu cumva Parlamentul este locul in care te refugiezi ca sa scapi de lege, in virtutea imunitatii? Aia care iti poate garanta batraneti la fel de linistite ca si pensiile speciale.

Asa ca, vorba deputatului Emil Nita, nu mai decredibilizati Parlamentul. E gata compromis.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.