Nu îți este rușine dle Tánczos Barna?

Nu îți este rușine dle Tánczos Barna?

2 43

Campionatele Mondiale de hochei de la Ljubljana ne-au adus un şir de înfrângeri, – asta e, atata putem!plus un scandal care ia amploare, cu amănunte şocante.
Faptul ca  Echipa nationala a României, pe plan sportiv a avut un comportament ruşinos la hochei, nu mai surprinde pe nimeni!
Surprinde insa badarania comportamentului etnic jignitor al maghiarilor din Naţionala care, intr-o competitie  oficiala, în loc de Imnul Tarii pe care o reprezentau (și pentru care s-au făcut că joacă n.r.), au cântat imnul Ţinutului Secuiesc…  Un episod revoltător si mai ales provocator!
Acum, în această poveste urâtă a apărut şi un alt amănunt şocant. Deputatul Dan Tanasă (AUR) a scris într-o postare pe Facebook, însoţită de o fotografie, că în galeria Ungariei s-ar fi aflat… Tánczos Barna (UDMR), nimeni altul decât ministrul Mediului în Guvernul României!  
Ce a scris Dan Tanasă?  
Individul cu pălărie este ministru în Guvernul României, nu al Ungariei.
Ministrul ăsta, care îşi încasează 12.000  salariul de la statul român, a fost prezent în galeria Ungariei la meciul de hochei dintre naţionalele Ungariei şi României…”
Da, Naţionala cu unguri in echipa României de hochei s-a comportat provocator, nu doar din punct de vedere al rezultatelor înregistrate pe gheaţa… (D.D.R.)

COMENTARII

  1. Jucătorii dați afară din națională, interdictie sa mai participe la o competiție internațională și demisia gunoiului de ministru!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.