Nu-i terorist, este o lepădătură! Mai e și liberal!

Nu-i terorist, este o lepădătură! Mai e și liberal!

4 153

Teroristul Alexandru Muraru (PNL) atacă Biserica Sfânta Parascheva din Vaslui pentru o comemorare dedicată Mareșalului Ion Antonescu

Deputatul Alexandru Muraru (PNL) a anunțat că a sesizat Poliția și Procurorul General, după ce la Biserica Sfânta Parascheva din Vaslui a avut loc o slujbă de comemorare a mareșalului Ion Antonescu, informează Digi24.
Potrivit sursei citate, deputatul Alexandru Muraru (PNL), reprezentantul special al Guvernului pentru combaterea antisemitismului și xenofobiei, susține că acțiunea „a încălcat flagrant legislația în vigoare, fiind, la prima vedere, o faptă penală”.
„Considerăm că întreaga acțiune, desfășurată într-un cadru public, a încălcat flagrant legislația în vigoare, fiind, la prima vedere, o faptă penală. Membri ai clerului, cadre militare în rezervă, istorici au glorificat un criminal de război făcând apologia unui personaj care a pus la cale, în anii 40, un întreg plan de exterminare a populației evreiești.
Atrag atenția că ceea ce s-a întâmplat în lăcașul de cult este o încercare de reabilitare a unui criminal de război, o acțiune ilegală și incalificabilă. În acest sens, am adresat o sesizare către Ministrul de Interne și către Procurorul General, pentru a demara investigațiile ce se impun”,  a transmis Alexandru Muraru prin intermediul unui comunicat de presă, potrivit sursei citate.

El a adăugat că a trimis o sesizare către Ministrul de Interne și către Procurorul General și a sesizat și prefectul județului, pentru ca astfel de acțiuni să nu mai aibă loc în viitor.

Potrivit informațiilor disponibile pe protoieriavaslui.ro, „biserica cu hramul „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din municipiul Vaslui a fost construita între anii 1937 – 1943, în vreme de răstriște pentru poporul român.
Ctitorii bisericii au fost doua mari personalități militare: Mareșalul Ion Antonescu și Generalul de divizie Ion Rășcanu, fost ministru de război, primar general al Bucureștiului, primar al Vasluiului(1938 – 1942) și prefect de Vaslui (1943). Biserica a fost sfințită în anul 1943 de P.S. Grigore Leu, Episcop al Husilor”.

Vă reamintim, marți, 1 iunie, s-au împlinit 75 de ani de la execuția Mareșalului Ion Antonescu.

* * *

Alexandru Muraru nu este la primul derapaj antiromânesc, derapaj fiind prea puțin spus. Muraru este un terorist al poporului român, terorismul său fiind evidențiat de acțiunile pe care le-a întreprins, dintre care amintim:
* Vrea să scoată AUR înfara legii.
* Vrea să impună muzeu al holocaustului în România.
* L-a denigrat pe Octavian Goga.
* Sprijină institutul Wiesel în redenumirea străzilor și ștergerea istoriei naționale.
* A promovat strategia de combatere a românismului 2021-2023.

Sursa: IncorectPolitic.com

COMENTARII

  1. Eu am verificat pe internet. Se pare ca cei doi Alexandru si Andrei Muraru (amandoi liberali) sunt frati gemeni cu data nasterii 20 mai 1982.

  2. Prezenta unor astfel de specimene umane in clasa noastra politica nu mai mira pe nimeni. Liberalii bag seama ca sunt la concurenta cu USR la prezenta unor „neromani” in fruntea politicii lor. Acest A. Muraru este acum sef org. Iasi. Dincolo de sanctiunea electoratului ar trebui sa functioneze si oprobiu public al concetatenilor acestui individ. Sunt curios ce comenteaza Gelu Lache despre acest gunoi uman.

  3. Intreb si eu gunoiul asta de liberal Alexandru Muraru e frate cu Andrei Muraru, propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru poziţia de ambasador al României în Statele Unite?

  4. De unde scot liberalii asemenea specimene? Cum pot fi pusi pe liste aseemenea bolnavi. Daca nu e bolnav e si mai trist este un gunoi de tradator. A jurat stramb sa fie pedepsit.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.