Nu-i ajutati pe infractori sa actioneze!

Nu-i ajutati pe infractori sa actioneze!

0 88

Este indemnul politistilor adresat brasovenilor care pleaca de acasa in perioada sarbatorilor. Locatarii sunt sfatuiti sa ii roage pe vecini sa mai arunce un ochi si la apartamentele lor si sa nu lase pe telefon mesaje gen”nu suntem acasa”. O amenintare sunt si hotii de buzunare, care vor profita de aglomeratiile de pe strazi si din magazine in aceasta perioada.
Perioada sarbatorilor este un bun prilej pentru hoti sa actioneze. Multi dintre noi aleg sa petreaca alaturi de prieteni la munte, in cabane sau pensiuni astfel ca locuintele abandonate temporar ii tenteaza pe infractori. Pentru a nu avea parte de neplaceri, politistii recomanda brasovenilor sa-si ia masuri suplimentare de securitate si sa nu se laude ca vor lipsi de acasa.
Zonele comerciale sunt un alt loc prielnic pentru infractori, care stau la panda pentru a sustrage un portofel sau poseta. Oamenii legi le atrag atentia brasovenilor sa aiba grija unde isi tin banii sasu obiectele de valoare cand ies la cumparaturi.
Brasovenii care vor avea ghionionul de a deveni victime ale unor furturi sau talharii sunt rugati sa anunte cat mai repede cea mai apropiata sectie de politie sau sa apeleze de urgenta serviciul unic 112.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.