Nu dati drumul oricui in casa!

Nu dati drumul oricui in casa!

0 182

Acest sfat este adresat mai ales pensionarilor, care, prin varsta si boli, sunt mai fragili din toate punctele de vedere. Ei in special sunt atentionati sa nu primeasca necunoscuti in casa.
Atentionarea aceasta vine dupa ce mai multi varstnici au venit la Casa de Pensii sa intrebe de maririle promise de asa-zisii agenti ai institutiei. Batranii au povestit ca s-au trezit la usi cu fel de fel de tipi, persoane tinere, frumos imbracate si cu un comportament civilizat, „in vorba si in port” se poate spune, care le-au solicitat datele personale.
Dupa care oamenii au fost pusi sa completeze formulare care ar fi fost, chipurile, necesare pentru viitoare mariri de pensii.
Si cate nu se pot face cu datele personale ale cuiva! Imprumuturi de la banci, cumparaturi din marile magazine si cate si mai cate. Dupa care pocinogul restituirii banilor cade in spinarea celor creduli si care si-au dat datele, inclusiv codul numeric personal.
Casa Naþionala de Pensii a sesizat politia in acest caz, dar pana se va putea anihila aceasta adevarata caracatita este bine sa fim cat mai prudenti.
Casa Nationala de Pensii mai spune ca nu are asemenea agenti de teren, eventualele comunicari cu pensionarii facandu-se prin posta.
Deci inca odata: foarte mare atentie!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.