„Rezultatul referendumului nu este o surpriză”! „Principala luptă politică internă se dă...

„Rezultatul referendumului nu este o surpriză”! „Principala luptă politică internă se dă între SRI și PSD”!

1 348

Descreșterea demografică în România, începând cu 1990, a fost de 200.000 de oameni/an, conform datelor de la INS. Asta înseamnă o pierdere de aprox. cinci milioane și jumătate de oameni, în 28 de ani. În 1989, România avea 23,4 milioane de locuitori. Deci, am mai rămas aprox. 18 milioane de locuitori.

Marius Albin Marinescu: Domnule profesor, vă abordez „la cald”, la doar câteva ore de la comunicarea rezultatului referendumului. Cum vedeți dumneavoastră înfrângerea suferită de Biserica Ortodoxă și de cel mai mare dintre partidele politice din România, PSD, ca urmare a absenteismului de la vot? A fost boicot? A fost rodul propagandei agresive a „rezistenților”? A fost indiferența românilor față de o chestiune fundamentală a vieții: căsătoria și familia? A fost câte ceva din fiecare, ce a fost?

Corvin Lupu: Nu cred că rezultatul referendumului este o surpriză și nu cred că a fost o înfrângere a Bisericii Ortodoxe și nici a partidului de guvernământ. Din fericire, bisericile ortodoxe și mănăstirile din România sunt pline în fiecare duminică. Înainte de a mă referi punctual la întrebările dumneavoastră, doresc să fac o altă mențiune.
Întreaga discuție din societatea românească privitoare la referendum și la procentele necesare validării lui pornește de la un fals. Din nou avem de-a face cu un fals! Mă refer la cifra de cetățeni români care mai suntem în această țară. Cifrele oficiale sunt complet false. Faptul este cunoscut de toți cei implicați și minciuna se perpetuează, de către toate forțele politice.
Pe listele electorale se află trei milioane de persoane în plus față de cifra reală. Da, trei milioane! Aceasta nu este o presupunere a mea. Este o informație mai veche și este reală, verificată din mai multe surse, de mai mulți deținători de informații.
La direcția de evidență a populației din MAI, după fiecare tură de alegeri importante, doamnele de acolo au fost promovate în grad, au fost făcute general cu două-trei stele, premiate etc. De ce? Simplu: pentru că au furnizat date false Biroului Electoral Central. Li s-a cumpărat tăcerea. Cu ani în urmă, la Direcția Evidența Populației, nici nu se alocau funcții de general. Acolo erai selectat dacă aveai scris frumos și suportai munca de birou continuă.

  Marius Albin Marinescu: Domnule profesor, vă abordez „la cald”, la doar câteva ore de la comunicarea rezultatului referendumului. Cum […]

 

Trăim într-o mare minciună, doar că nu mai este o minciună urâtă, bolșevică, ci una frumoasă, sclipicioasă, euro-atlantică! Haideți să facem un calcul.
Descreșterea demografică în România, începând cu 1990, a fost de 200.000 de oameni/an, conform datelor de la INS. Asta înseamnă o pierdere de aprox. cinci milioane și jumătate de oameni, în 28 de ani. În 1989, România avea 23,4 milioane de locuitori. Deci, am mai rămas aprox. 18 milioane de locuitori. Din aceste aprox. 18 milioane, aprox. trei milioane sunt copii sub 18 ani, fără drept de vot. Rămân aprox. 15 milioane de cetățeni care ar trebui să fie pe listele electorale, dar pe liste sunt exact 18,2 milioane de alegători! Iată un fals uriaș, la vedere, perpetuat tacit de toți factorii competenți să-l rectifice.

Apoi, haideți să vedem cine sunt cei aprox. 15 milioane de cetățeni care ar trebui să voteze. Aprox. cinci milioane de persoane, majoritatea între 20 și 50-55 de ani, sunt plecați în Occident. Dintre ei au votat doar 100.000… Deci, a votat 2% din diasporă. În țară mai rămân aprox. 10 milioane de votanți. Dar dintre aceștia sunt vreo trei milioane de țigani, care nu votează la așa ceva. Ei votează numai la alegeri locale, parlamentare și prezidențiale, când îi scot primarii la vot, primarii de care depinde ajutorul lor social, locuințele, bonurile de lemne, documentațiile pentru alocațiile pentru copii, gălețile cu făină, zahăr, orez etc. etc. Țiganii nu ies la vot pentru aspecte legate de filozofia vieții și a familiei.

Apoi, avem un milion și jumătate de unguri, care nu au ieșit la vot. Ei au sabotat referendumul și sabotează de 100 de ani tot ceea ce este legat de România profundă și de statul național unitar român și o fac cu complicitatea foarte vinovată a clasei politice românești. Ei nu sunt proști, ca alți boicotiști cu creierele spălate, sunt răi și ne urăsc. S-a văzut de prea multe ori acest lucru, pentru a mai putea fi contestat. Restul sunt vorbe neadevărate. Apoi, mai sunt încă aprox. un milion de minoritari etnici, alții decât ungurii, care sunt foarte puțin interesați de problemă și care se racordează în aceste situații la direcția pe care o adoptă celelalte minorități etnice, religioase, sexuale etc.
Minoritarii de orice fel fac front comun împotriva majorității românești. Iar dacă majoritatea ajunge la conducere prin alegeri democratice, minoritarii invocă nevoia de discriminare pozitivă și acuză existența așa numitei „dictaturi a majorității”. În ultima vreme întâlnim foarte des această sintagmă. Cei care pierd alegerile, nu au răbdare patru ani și nici abilități politice să construiască proiecte politice alternative superioare și doresc răsturnarea celor care au câștigat alegerile și trebuie să guverneze, prin orice mijloace, altele decât alegerile.

M.A.M.: Unii opoziționiști susțin că PSD-ul a câștigat alegerile pentru că proștii au votat cu ei.
C.L.:  Da, mi-au spus și mie niște membri ai opoziției că proștii votează cu PSD și le-am spus că dacă proștii votează cu PSD, ei să se lase de politică pentru că nu vor mai ajunge niciodată la guvernare, pentru că sunt mult mai mulți proști decât deștepți.
Lăsând gluma la o parte, iată că din aceste calcule aproximative, am ajuns să vedem că mai rămân doar 4,5 milioane de români care să susțină familia tradițională și căsătoria normală, între un bărbat și o femeie. Dar, gândiți-vă domnule director, că odată ce Biserica Ortodoxă a sprijinit deplin acest referendum, majoritatea reprezentanților altor culte l-au sabotat automat, adversitățile dintre biserici fiind arhicunoscute. Diversele culte din România s-au unit doar în lupta împotriva ateismului introdus în România de regimul judeo-boșevic și nici atunci pe deplin. La fel este și situația din politică: dacă PSD a susținut referendumul, o parte a opoziției s-a poziționat împotrivă, boicotând și ea. Apoi, nu uitați că principala luptă politică internă se dă între SRI și PSD. Crede cineva că SRI a susținut inițiativa PSD? Acela se înșală amarnic. Or, SRI are mulți aderenți, familiile lor, rezerviștii, rudele lor, rețelele de informatori, susținători și profitori, angajații societăților comerciale ale serviciului etc. SRI are televiziuni susținătoare, dintre care două sunt fundamentaliste și învârt mințile… SRI este cea mai mare putere din România.

Dacă din cele 4,5 milioane de români la care m-am referit mai înainte, ținem cont și de aceste din urmă remarci, constatăm că cifra de peste 3 milioane de români care au votat este una firească. După părerea mea, această cifră este chiar una bună, din punctul de vedere al celor care au susținut referendumul. Și vă rog să fiți convinși de faptul că raportat la cifrele actuale reale ale românilor, de fapt, la referendum a participat mai mult de 30% din populația cu drept de vot care trăiește în România. Nu uitați că există și păreri care spun că românii ar trebui să fie lăsați să voteze doar în România. Cei plecați, care muncesc pentru prosperitatea altor țări, care plătesc pensiile unor cetățeni străini etc., nu mai prea sunt ai noștri, din punctul de vedere al intereselor naționale românești.

M.A.M.: Doar atâția români să susțină ceea ce dumneavoastră numiți „România profundă”?
C.L.: Da, atâția. Gândiți-vă că au fost doar trei momente în istoria contemporană a României când conducerea țării s-a bucurat de un sprijin deplin a peste 80% din populația țării. Mă refer la sprijinul de care s-au bucurat regina Maria, Ferdinand și clasa politică realizatoare a Marii Uniri, în perioada de după 1918, la Ion Antonescu și legionari, după septembrie 1940 și la Nicolae Ceaușescu, în primul său deceniu de guvernare, mai ales după august 1968. În rest, guvernanții și țara noastră, pe parcursul istoriei contemporane, nu au avut mai multă susținere decât votanții de la actualul referendum. Asta este România… În actualul sistem „democratic”, respectiv modelul euro-atlantic, toți cei care ajung să conducă țara trebuie, în primul rând să se lupte cu o adversitate de aprox. jumătate din țară și să încerce să meargă înainte cu acest balast în spate. Chiar înaintea discuției cu dumneavoastră am citit o remarcă a părintelui profesor universitar Constantin Necula de la universitatea noastră care spunea: „Cred că de fapt facem parte din Neamul cel mai ciudat al Planetei numită democrație. Neamul lu Boicot.”

În acest sistem politic, lupta internă erodează cea mai mare parte a energiilor națiunii, ceea ce convine străinilor care exploatează resursele României, dar împiedică țara să-și promoveze propriile interese reale și profunde, mă refer la cele în folosul real al românilor, pe termen mediu și lung, nu doar la interesul cotidian de a câștiga un salariu, de azi pe mâine, indiferent de la cine vine el și ce sacrificii face țara pentru ca cetățeanul să-și ia acel salariu.

De fapt, dacă este să spunem adevărul, România a fost realmente performantă și a avut indicatorii social-economici cei mai buni și în creștere, doar în timpul unor regimuri autoritare. Unii adepți ai regimului „democratic” actual se vor ofusca pe această afirmație, dar ea este reală. Să mă explic pe scurt: A.I. Cuza nu și-a putut promova marile sale reforme decât după lovitura de stat din 1864, când a dizolvat Adunarea (parlamentul) și a decretat autoritar. Regele Carol I a trebuit și el să acționeze în forță pentru a putea dezvolta România. Regimul liberal condus de Ionel Brătianu, care a înregistrat zece ani de progrese mari, pe multiple planuri (1918-1928), bazat pe doctrina „Prin noi înșine!”, a fost un regim dur. Regele a promulgat Legea Mârzescu, a interzis grevele, demonstrațiile etc. și poporul a fost pus la muncă și la plată. În timpul regimului antonescian, cu toate că a fost război mondial, economia României a funcționat perfect, depozitele țării erau pline de toate produsele, nimeni nu a făcut foame, pâinea era „la liber” în cantități suficiente etc. Apoi, dictatura ceaușistă de dezvoltare, în timpul căreia România a cunoscut cea mai mare dezvoltare din istorie, în toate domeniile de activitate, s-a făcut tot cu multă autoritate. În actualul regim, prosperă doar străinii și un foarte mic număr de complici români ai lor, politicieni, securiști și afaceriști. Salariile pe care le dau străinii românilor, pe lângă faptul că sunt cele mai mici din Europa, sunt date în schimbul exploatării tuturor resurselor naturale ale țării, inclusiv apa de ploaie pe care le-o plătim lor și a exporturilor ilegale de profit ale băncilor, societăților de asigurări și companiilor multinaționale, în valoare de foarte multe miliarde de euro anual. Ca istoric, cercetător și analist, nu am așteptări de la acest model de regim politic. Doar prin recâștigarea suveranității naționale și reintrarea resurselor românești de toate felurile în mâna românilor, se poate trece la un progres real. Așa, după modelul Poloniei și Ungariei, de exemplu, care au fost tot țări provenite din zona sferei sovietice de influență. Deocamdată, în România progresează doar economia străinilor. Ea nu este românească și nu lucrează pentru prosperitatea și interesele românilor.

M.A.M.: Deci, domnule profesor, sunteți de părere că rezultatul de la referendum nu este un eșec conjunctural, ci o realitate profundă, care vine din istorie, din configurația etnică și din situația politică din această etapă istorică a României. Mai credeți că, de fapt, nu s-a întâmplat mai nimic.
C.L.: Exact. Ați formulat concis și corect, chiar dacă ar mai fi nevoie de unele precizări suplimentare asupra cărora nu mă mai opresc.

M.A.M.: Ce spuneți despre boicoturi?
C.L.: Boicoturile nu au o mare relevanță de moment. Ele sunt boicoturi de durată, vin din urmă și sunt parte a acestei lupte la care m-am referit, luptă care are loc în condițiile în care românii și românismul sunt anesteziați.
În preajma CENTENAR-ului, o parte însemnată a acestui popor este încă anesteziat de „progresiștii” globaliști, sataniști rotschild-iano/rockefeller-iano/soros-iști este gata să se încoloneze inconștient și iresponsabil pe drumul fără întoarcere către abatorul civilizației creștine. Apropos de abuzurile de limbaj făcute propagandistic: cei care susți homosexualii și lesbienele și dreptul lor la căsătorii și adopții sunt numiți „progresiști”!!

Dar vedeți că și unii liberali își dau seama că sunt pe partea greșită a istoriei ultimilor ani, partea neromânească a căii politice și unii dintre ei s-au revoltat imediat după referendum, combătând alinierea partidului la calea „rezistenților” sorosiști, globaliști, masonici etc. Își dau seama că anestezia administrată românilor după aderarea la sistemul euro-atlantic își va încheia efectul și lucrurile vor lua o altă turnură… Unii liberali vor să-și reconfigureze orientarea politică și să părăsească direcția globalistă a „rezistenților”. Spun asta cu atât mai mult cu cât la Washington noul regim politic național-protecționist merge mai departe. Zilele trecute, în Curtea Federală a SUA majoritatea a devenit cea a noului regim (5 judecători pro-Trump contra 4 judeo-globaliști), ceea ce are un impact major. „Deep State” nu mai poate frâna noua administrație în promovarea noului regim politic. Acest lucru va produce și în România efecte din ce în ce mai mari, chiar dacă ele vor veni treptat.

Apoi, a boicotat referendumul USR-ul, partid creație a serviciilor secrete ale Franței, cu sprijinul SRI și SIE, care au avut la momentul respectiv acordul consilierilor fostului regim de la Washington. Un partid securistic, fără viitor și antiromânesc. Actualii consilieri ai SUA nu-l mai susțin. Poate îl mai susține directorul politic al SRI și interimarii derutați de la SIE.
Dl. Hellvig este fost director de fundație Soros, care s-a angajat în martie 2017 să readucă SRI în slujba democrației și a cetățeanului și nu s-a ținut de cuvânt. Atunci, la bilanț, a promis multe lucruri importante. M-am bucurat când l-am auzit, dar dumnealui a vorbit ceea ce le plăcea să audă noilor consilieri americani și democraților autentici, dar „sistemul ticăloșit” așteaptă altceva de la domnia sa: așteaptă susținere politică. Așa cum eu sunt un român care spun adevărul și cred că îl spun în folosul majorității românilor, cât pot eu la nivelul meu de profesor universitar, dumnealui, domnul director, este un minoritar etnic care a mințit în dauna românilor și a încălcat promisiunea de a nu mai implica SRIîn viața politică și în lupta politică, din stradă și din spatele cortinei scenei politice. E grav… Dar acest lucru se analizează și la Washington și s-ar putea să iasă rău… Nu suntem de capul nostru, iar armata SUA din România și bazele ei militare, în frunte cu cea de la Deveselu, ne face dependenți de Washington, iar decidenții din SRI, Palatul Cotroceni și Casa Poporului ar trebui să tragă concluziile care se impun din această realitate a momentului istoric.

M.A.M.: Ce spuneți despre clovnul de la Cotroceni? A tăcut tot timpul și s-a dus la vot în seara celei de a doua zi de alegeri, când era clar că procentajul de 30 la sută din totalul cifrei false de electori nu va fi atins.
C.L.: Ca om care îl cunosc bine, de multă vreme, nu aștept nimic bun de la Johannis! Eventual mă aștept la noi rele și alte antiromânisme. Dar antiromânismul nu se pedepsește prin lege, doar antisemitismul și discriminarea minoritarilor. Împotriva majorității românești, poți să întreprinzi orice.

M.A.M.: Vă mulțumesc.

A consemnat Marius Albin Marinescu
Sursa:

COMENTARII

  1. Tovarasul C.L. este un PROFESOR IMBECIL daca crede ca Trump cu cei 100-200 de HOMOSEXUALI MILITARI care se drogeaza zilnic si cu sistemul de la Deveselul va face ordine in lupta dintre SRI si politicieni.
    Ce va face? Va transforma sistemul din „defensiv” in ofensiv si va bombarda institutiile romanesti? Trump isi urmareste sa fure cat se poate din Romania si nu o distruga SRI-ul. Acum cauta noi modalitati, mai subtile, de a fura resursele Romaniei dar tot prin SRI. Trump are nevoie de pozitia strategica a tarii noastre pentru a declansa un nou razboi si romanii vor fi tinta adversarilor (Rusia, China).
    Trump este un IDIOT care crede ca va face concurenta CHINEI in conditiile in care salariul minim in USA este de 15 dolari pe ora.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.