“Nu am crezut în veci de veci, că vom ajunge la astfel...

“Nu am crezut în veci de veci, că vom ajunge la astfel de recomandări aberante”

0 47

Sunt popoare care consumă cu predilecție anumite feluri de alimente, ca de exemplu: italenii mănâncă paste, chinezii mănâncă orez, românii mănâncă mămăligă, nemții mănâncă cartofi, etc. Mai mănâncă ei și altceva, dar mă refer la produsul național.
Recent, în contextul crizei economice care se anunță, statul German a scos pe piață un îndrumar pentru reducerea consumului de apă. Pe lângă reducerea dușurilor individuale sau recomandarea dușurilor în comun, îmbrăcați dacă se poate, ca să se spele și hainele odată cu dușul, sau mersul la toaletă chiar în timpul dușului, ca să nu tragi apa de două ori, iar când faci kki, îl mărunțești prin tapotare cu degețelele de la picioare, nemții au atacat problema fierberii cartofilor, unde apa în care au fost fierți kartoffelii poate fi reutilizată (știre reală).
Astfel, pot fi udate florile din casă, dacă cartofii sunt fierți fără sare, sau poate fi folosită la prepararea unor tocănițe (din lăcuste și gândaci, de preferință) pentru că amidonul rămas leagă sosul.
Cum nemții sunt cei mai tari producători de șuruburi și piulițe, mă întreb dacă nu merge și la vreo supă cremă din aceste produse, sau ștrudel din șaibe M4.
Nu am crezut în veci de veci, că vom ajunge la astfel de recomandări aberante.
Dar nu mă mai miră nimic, iar când nimic nu ne mai miră, începe degradarea speciei umane, pentru că într-un proces de revoltă, mai întâi rămâi prost de mirare, apoi nu-ți convine despre ce te miri, după care logic, te superi, după ce te superi faci ceva ca să schimbi motivul mirării și al supărării, mai întâi pașnic și democratic, abia după aceea folosești ceva unelte casnice, precum sapă, furcă sau topor, care se cheamă popular revoltă.
Noi, ăștia mai șubrezi, ne revoltăm pe tastatură cu mesaje vehemente, dar mă gandesc la cei tineri care se revoltă prin epilări inghinale, gambe și piept, că poate or fi mai eficiente.
Apropos, epilarea Braziliană ajută mai mult, în lupta cu sistemul nedrept și asupritor?
Vai de capul nostru…!
El Comandante.

Autor: Jean Maurer

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.