NTALNIRE DE GRADUL 0 – CARTEA CARE SPUNE ADEVARUL (5)

NTALNIRE DE GRADUL 0 – CARTEA CARE SPUNE ADEVARUL (5)

0 125
TURNUL BABEL
Dar rasa cea mai inteligenta, cea din Israel, realiza un asemenea progres incat au fost curand capabili sa reuseasca cucerirea spatiului cu ajutorul creatorilor exilati. Mai tarziu acestia au vrut  ca noile fiinte umane sa se duca pe planeta creatorilor pentru a le cere scuze, aratandu-le nu numai ca sunt inteligenti si stiintifici, dar de asemenea si recunoscatori si pasnici. Asa ca au construit o racheta imensa -Turnul Babel.
“Iata, toti sunt de un neam si o limba au si iata ce s-au apucat sa faca si nu se vor opri de la ce si-au pus in gand sa faca.” Geneza 11: 6.
Oamenii de pe planeta noastra s-au infricosat cand au auzit despre asta. Supravegheau inca Pamanatul si stiau ca viata nu fusese distrusa.
“Haidem dar, sa Ne coboram si sa amestecam limbile lor, ca sa nu se mai inteleaga unul cu altul. Si i-a imprastiat Yahweh pe toata suprafata pamantului.” Geneza 11: 7.
Asa ca au coborat si i-au luat pe evreii care posedau cele mai multe cunostinte stiintifice si iau imprastiat pe tot continentul printre triburi primitive, in tari in care nimeni nu ii putea intelege, pentru ca limbajul lor era diferit, si le-au distrus toate instrumentele stiintifice.”
 
Continuare in numarul urmator
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.