NOVAK A ÎNVINS ASTĂZI LA AUSTRALIAN „CLOSE”!

NOVAK A ÎNVINS ASTĂZI LA AUSTRALIAN „CLOSE”!

0 54

Novak a învins! Fără să intre în țară dincolo de aeroport.
Fără să participe la turneu. Fără să arunce vreo minge de gumă în aer…
Novak a reușit însă să câștige, aruncând o lume întreagă în aer prin transformarea cazului „Australian CLOSE”, într-o reală șansă de polarizare în lupta pentru… an OPEN WORLD.
Novak a învins, pentru că s-a comportat ca un om liber, chiar dacă s-a pus într-o situație în afara zonei lui de confort.

Novak a învins pentru că i-a dat ocazia tatălui său să declare:
Fiul meu este ținut captiv în Australia. Dar nu a fost niciodată mai liber. Novak a devenit un simbol şi un lider al lumii libere, al națiunilor şi al popoarelor sărace şi asuprite.
A arătat că și o țară mică, dar eroică, precum Serbia, poate da cel mai bun jucător de tenis și cel mai bun sportiv din toate timpurile.
Adevărul nu mai poate fi ascuns.Îl pot închide seara asta, mâine îl pot pune în lanțuri, dar adevărul este precum apa și mereu își găsește un drum.
Novak este un Spartacus al lumii noi! Nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia. El sprjină egalitatea între toți oamenii de pe planetă, indiferent de culoarea pielii, de Dumnezeul în care cred și de banii pe care îi au.
A demonstrat că orice obiectiv poate fi atins dacă crezi în visul tău. Visul lui e împărtășit de milioane de copii care-l au ca model.

Bogații nu-l lasă să mai joace tenis, dar făcând asta își arată adevărata față și au pornit ceva mult mai serios. Într-o parte sunt oligarhii lacomi, iar în cealaltă parte sunt cei care iubesc libertatea și care încă mai cred în justiție, adevăr, corectitudine și în visurile lor” (Srdjan Djokovic)

Novak a învins făcând din sârbi eroi ai rezistenței pentru libertate.
Novak a învins nu doar turneul, ci Australia cu tot regimul ei… Acum testează dacă a mai rămas vreo urmă de democrație în Australia. Indiferent de rezultat, Novak își păstrează titlul de OM de rangul 1 mondial.
Novak, Cineva acolo sus te susține!
F. Costandache

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.