Noutati despre cadavrul de sub Tampa

Noutati despre cadavrul de sub Tampa

0 90

Nu doresc sa intind peste aceasta intamplare tragica si ceva peltea jurnalistica, asa ca ma voi rezuma la comunicatul sec al Politiei Brasov..
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale (SIC) al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Brasov au reusit sa identifice cadavrul gasit sambata in padurea de sub Tâmpa. Este vorba de un brasovean in varsta de 54 de ani, pe numele sau Vasile Restea.

Din primele concluzii ale anchetei reiese ca barbatul s-a sinucis cu opt luni in urma. Localizarea in timp a fost estimatã pe baza unui ziar gasit in buzunarul sinucigasului, ziar care data din 20 iunie 2009.
Tot din acea perioada nu a mai fost vazut nici de fosta soþie, de care se despartise de mai bine de 10 ani, dar la care mai venea in vizita uneori ca sa-si vada fiica pe care o aveau impreuna. Femeia nu si-a facut probleme de absenta, in continuare, a lui Vasile Restea, nefiind pentru prima data cand disparea cu lunile.
Astfel au aflat politistii ca spanzuratul nu era considerat un om al strazii, dar avea o viata dezordonata, fara un domiciliu stabil, fara familie si fara prea multi prieteni.
Se pare ca viata traita atatia ani in singuratate l-a doborat psihic, ceea ce, aparent, l-a si impins la gestul suicidal..
Potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al IJP Braºov, Liviu Naghi, in continuare sunt asteptate rezultatele examinarii medico-legale, pentru a se stabili cu exactitate daca fragmentul de picior descoperit iniþial apartine cadavrului.

Ce s-ar mai putea adauga?Povesti cu societatea asa si pe dincolo nu-si au rostul, iar peste cateva zile Vasile Restea va fi uitat. Afurisita de viata merge inainte, lasand in urma frunzele uscate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.