Noul trend: vacanta de schi in … Slovacia!

Noul trend: vacanta de schi in … Slovacia!

0 122

O alternativa la vacantele de iarna in Austria o reprezinta ofertele pentru Slovacia, in statiunile montane.
In iarna 2008 – 2009, Slovacia va deveni o noua atractie pentru turistii romani, datorita infrastructurii statiunilor, a preturilor mici si a numeroaselor centre pentru sporturile de iarna.
Statiunile turistice cele mai cunoscute sunt Jasna, Tatranska Lomnica, Donovaly si Strbske Pleso. In Donovaly merg oamenii cu un buget mare, care si-au construit vile de vacanta aici, sau turistii care vor sa incerce pistele de schi pentru incepatori. Jasna face parte dintre statiunile cele mai bine amenajate, cu piste de schi pentru orice nivel.
Strbske Pleso atrage turistii amatori de excursii pe munte si practicantii de schi. Partiile de aici au un nivel mediu de dificultate, insa exista si partii pentru incepatori. Se pot practica: schi fond, snowtubing, snowboard, schi alpin, snowrafting, etc. In 1970 s-a organizat aici Campionatul Mondial de Schi Alpin.
Si pentru a va convinge cu adevarat ca statiunile de la munte din Slovacia nu trebuie ocolite, iata care ar fi oferta de preturi pregatita de hotelieri.
Tatranska Lomnica. Tatranska Lomnica este una dintre cele mai mari asezari din muntii Tatra si a fost fondata in 1892.Aici, oferta hoteliera este diversificata, de la campinguri, la hoteluri de 4 si 5 stele. In perioada Craciunului, o camera dubla costa 59 euro, intr-un hotel de 4 stele, iar de revelion, pretul ajunge la 89 euro, potrivit ofertei Infinity Travel. La aceasta suma se adauga cina festiva, de 190 euro. Sejururile cu incepere din 10 ianuarie, cu o durata de 6 nopti de cazare, beneficiaza gratuit de o noapte in pus si de un discount de 100% pentru intrarea la centrul welness.
In februarie – martie, un sejur de 5 nopti in Jasna costa 275 euro, pentru o camera dubla, conform ofertei Ski Mania. Pretul este valabil pentru un hotel de 3 stele. Daca alegi categoria 4 stele, platesti de la 79 euro pe noapte, cazare cu demipensiune, in perioada noiembrie 2008 – aprilie 2009, conform Fantasy Travel.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.