Noua varianta Audi A6 in Romania din octombrie

Noua varianta Audi A6 in Romania din octombrie

0 103

Noua varianta a modelului Audi A6 va fi comercializata pe piata romaneasca incepand cu sfarsitul lunii octombrie, in cinci variante de motorizare pe benzina si patru diesel.
„Noul Audi A6 are cinci motoare pe benzina si patru diesel, cu patru, sase si opt cilindri. Cu exceptia a doua dintre ele, motoarele sunt noi. Toate propulsoarele se alimenteaza prin injectie directa folosind sistemul common rail”, a declarat intr-o conferinta de presa seful proiectului tehnic al modelului A6, Viorel Hartmann.
Pretul modelului va fi anuntat de Porsche Romania, importatorul marcii Audi pe piata romaneasca, la momentul lansarii.
Motoarele pe benzina sunt de 2 litri, 2,8 litri, 3 litri si 4,2 litri si dezvolta intre 170 CP si 350 CP, in functie de varianta. Cele diesel sunt de 2 litri, cu 170CP si 136 CP, de 2,7 litri, cu 190CP, si de 3 litri, cu 240 CP.
Noua varianta a fost prezentata joi, la Dusseldorf.
Prima varianta a modelului A6 a fost lansata in 2004 si, impreuna cu cele care au urmat, au inregistrat vanzari de 1,6 milioane de unitati.
Audi a comercializat in primul semestru pe piata romaneasca 1.522 de unitati, in crestere cu 16,1% fata de primele sase luni ale anului trecut. Cele mai bine vandute modele au fost A4, cu 672 de unitati de la lansare, in luna februarie, SUV-ul Q7, cu 251 de unitati, si A3, cu 234 de unitati.
Vanzarile marcii Audi pe piata romaneasca au crescut anul trecut cu 42%, la 2.656 unitati.
Importatorul Audi in Romania este Porsche Romania, companie care mai importa marcile Volkswagen, Audi, Skoda, Porsche si Volkswagen Autovehicule Comerciale.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.