Noua problema a liberalilor …”acoperiții din PSD”!!!

Noua problema a liberalilor …”acoperiții din PSD”!!!

0 295

Copreședintele PNL Alina Gorghiu le solicită comisiilor parlamentare de control ale SRI și SIE „să facă puțină lumină printre acoperiții PSD”.
Reacția sa vine ca urmare a afirmațiilor făcute vineri de fostul prim-ministru Victor Ponta, care a spus că Liviu Dragnea nu trebuie să își dea demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat și trebuie „să ferească PSD de toți ‘ofițerii’ acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia”.
„Partidele, inclusiv PSD, trebuie să funcționeze în afara oricăror suspiciuni de ingerințe nelegitime în activitatea lor, cum ar fi cele ale serviciilor de informații. Cel mai probabil, domnul Victor Ponta, aflat la rândul său într-un raport dificil cu justiția, nu a dorit altceva decât să insinueze că frăția oamenilor cu probleme penale din PSD trebuie continuată, în fața unor inamici imaginari.PSD COCORI
Ne-am obișnuit cu această tactică a liderilor PSD de a inventa dușmani închipuiți, atunci când se confruntă cu o situație politică dificilă. Pe de altă parte, chiar dacă ne-am obișnuit cu toții cu acuzațiile fără temei, cu minciunile fostului premier, în acest caz este vorba chiar de foștii săi colegi de conducere! Astfel de acuzații grave trebuie să fie investigate de Parlament”, a scris Gorghiu, duminică, pe pagina sa de Facebook.
În acest context, ea le cere comisiilor parlamentare de control ale SRI și SIE „să facă puțină lumină printre acoperiții PSD”. „Dacă e necesar, să-l audieze pe fostul prim-ministru pentru a cere mai multe amănunte cu privire la declarațiile sale publice care îi vizează pe membrii conducerii PSD. De asemenea, domnul Liviu Dragnea trebuie să precizeze clar dacă, din punctul domniei sale de vedere, afirmațiile domnului Ponta sunt sau nu adevărate. Eu, una, nu știu ce e mai la modă în conducerea PSD: că ești condamnat sau că ești acoperit?”, a mai scris Gorghiu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.