Noua crema a politicii romanesti s-a intalnit la Sinaia

Noua crema a politicii romanesti s-a intalnit la Sinaia

0 81

O intalnire la care s-a pus „tara la cale” a avut loc zilele trecute la Sinaia.
Presedintele Traian Basescu i-a convocat, in prima zi a anului 2009, la Sinaia, pe premierul Emil Boc, presedintii celor doua Camere si directorii SRI si SIE si pe ministrii cabinetului Boc. Conform spuselor liderului PSD, Mircea Geoana, intalnirea a fost una „relaxata”, caracterizata de „atmosfera de echipa” si depolitizata.
„A fost o intalnire relaxata, de inceput de an, fara politica. Pur si simplu o chestiune de atmosfera de echipa, mai degraba”, a precizat Geoana, dupa terminarea intalnirii. Intrebat ce s-a discutat in cadrul intrunirii, presedintele Senatului a raspuns: „Nimic special. Pur si simplu a fost linistit, relaxat, fara politica absolut de loc”. Geoana a precizat ca intalnirea de la Sinaia a avut loc la invitatia presedintelui Traian Basescu. El a adaugat ca la intalnire au participat premierul Emil Boc, o parte dintre membriii Cabinetului – doar cei care au fost plecati din tara sau mai departe de Predeal nu au onorat invitatia – presedinta Camerei Deputatilor, precum si directorii SRI si SIE, George Maior si Mihai Ungureanu.
Intrebat daca Traian Basescu a discutat separat cu ministrii sau cu invitatii, Geoana a precizat ca formatul intalnirii a implicat „o masa asezata, de pranz”.
„A fost masa asezata, masa de pranz. Nu s-a discutat nici un fel de politica, pur si simplu a fost ca de sarbatori, cum face fiecare: o chestiune informala, relaxata”, a adaugat Geoana, care a aratat ca, dupã intrunire, se va indrepta catre Bucuresti.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.