Noua conducere municipala a PSD Brasov vrea 30% la alegeri

Noua conducere municipala a PSD Brasov vrea 30% la alegeri

0 71

Noul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Brasov, Mihai David, a declarat ieri ca PSD vrea un scor electoral de 30% la alegerile locale.


„In primul rand vreau ca la urmatoarele alegeri locale sa reusim sa devenim o forta in Consiliul Local, pentru a ne putea promova programele de investitii. Asta inseamna sa obtinem circa 30% din voturi, respective 6-7 consilieri. Pe de alta parte, dorim sa crestem impactul pe care il avem in plenul Consiliului Judetean. De asemenea, suntem interesati sa obtinem cat mai multe voturi la alegerile generale, pentru ca astfel vom putea promova cat mai multi brasoveni in posturi cheie din Capitala”, a afirmat David.


Social-democratul a explicat ca este interesat si de cresterea numarului de membri si de calitatea acestora.


Unul dintre obiectivele noului presedinte municipal al PSD Brasov este sa se implice in realizarea unei strategii locale de dezvoltare durabila, care sa fie acceptata de intreaga clasa politica, precum si de cetateni.


David a negat insa ca va candida in 2008 pentru postul de primar al Brasovului, precizand ca persoana care va fi sustinuta de PSD este senatorul Otilian Neagoe, iar organizatia pe care o conduce ii va oferi intregul sprijin acestuia.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.