Nou sef la Politia Brasov

Nou sef la Politia Brasov

0 98

Nici Politia nu este scutita de anumite schimbari, de obicei prin iesiri la pensie a unora si inlocuirea lor cu altii, mai tineri si, probabil, merituosi in acest sens.
Iata ca si la Brasov a sosit vremea unor asemenea schimbari.
Astfel, in baza unor concursuri desfasurate in ultima perioada la Inspectoratul de Politie al Judetului Brasov au fost ocupate cinci functii vacante de conducere.
Din pacate politistii nu prea sunt comunicativi cand este vorba de bucataria lor interna si dau publicitatii doar strictul. De aceea nu va voi putea prezenta decat numele noilor sefi si functiile ocupate in urma concursului.
De pilda, comisar ºef de poliþie Sorin-Constantin Melinte a preluat postul de sef la Politia Municipiului Brasov Comisar de politie Liviu Pampu-Romanescu este noul sef al Birou Investigatii Criminale la Politia Municipiului Brasov.
Comisar sef de politie Vasile Vlad este noul sef al Centrului de Retinere si Arest Preventiv, adica este sef peste cei ascunsi in beci.
Inspector principal de politie Amandalin Maria este noul sef adjunct al Sectie 5 Politie.
Si, in sfarsit, comisarul de politie Mircea Popa este noul sef al Sectie 2 Politie.

Alte amanunte nu are taica, ca v-ar da, dar atata am putut afla pe moment. Cred ca mai multe stiu hotii din puscarie decat s-a comunicat presei, dar asta este o parte din frumusetea vietii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.