Nou sediu pentru Politia Comunitara

Nou sediu pentru Politia Comunitara

0 57

A fost dat in folosinta, zilele trecute, un nou sediu care sa adaposteasca in conditii civilizate birourile si sediul Politiei Comunitare.
Fata de fostul sediu, in care, intr-un birou de cativa metri patrati, se inghesuiau chiar si cate doua servicii, actualul sediu ofera conditii de lucru omenesti, de acestea beneficiind si cei condusi la acest organ de diverse probleme.
Cei circa 280 de angajati implicati in munca de birou, precum si sutele de politisti comunitari de pe teren care vin la instructaje specifice meseriei sau cu alte probleme de serviciu, au acuma la dispozitie eleganta modernului.
Din pacate aparatura necesara, in privinta starii ei, precum si a necesarului, mai lasa de dorit, insa primul pas a fost facut.
Efortul financiar a fost facut in totalitate de Primaria Brasov, care coordoneaza Politia Comunitara, asta nedandu-I dreptul primarului Scripcaru sa foloseasca bucatica de panglica, taiata la inaugurare, in scopuri electorale, caci banii vin de la populatia brasoveana ce isi doreste sa se simta cat mai in siguranta gratie acestui corp de paza.
Noul sediu al Politiei Comunitare se afla pe str. Nicolae Balcescu, la numarul 62, iar telefonul de apelat in caz de necesitate este 954.
In aceasta imprejurare nu putem dori decat succes in ramura.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.