Nou record in Ecomaratonul de la Moieciu!

Nou record in Ecomaratonul de la Moieciu!

0 99
Italianul Daniele Cappelletti a incheiat cursa cu timpul de 3 ore 31 de minute 8 secunde si o zecime. Un nou record al  traseului pe care au alergat in weekend aproape 1100 de persoane, cele mai multe la proba de marathon. Cursa de cros a fost castigata de fondistul rasnovean Paul Pepene.
Italianul Cappelletti de la clubul italian Valetudo SkyRunning Team este mandru de perfomanta de la Moeciu si le-am multumit organizatorilor pentru evenimentul pe care l-au oferit alergatorilor.
Cursa care a ajuns la a patra editie isi propune sa promoveze atat sportul, cat si zona Bran-Moieciu, una extrem de frumoasa si apreciata de turisti.
Atat castigatorul, cat si ceilalti participanti din strainatate sunt indragostiti de frumusetea zonei si vin cu mare drag de fiecare data la ecomaraton.
Demn de remarcat este ca pe locul al noualea a sosit italianca Emanuela Brizio, la mai putin de 40 de minute de invingator, cea mai rapida dintre alergatoarele care au luat startul in ecomaratonul de la Moieciu. In afara cursei pe distanta clasica, s-a mai desfasurat si una de cros pe 14 kilometri, care i-a revenit campionului mondial de juniori la schi fond, Paul Pepene.
Daca maratonul se desfasoara pe suprafete plane, ecomaratonul de la Moieciu are loc intr-o zona muntoasa iar sportivii sunt nevoit ca, pe langa distanta mare, sa faca fata si diferentelor de nivel din timpul cursei.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.