Nou! Puteti sa-i votati pe consilierii judeteni favoriti!

Nou! Puteti sa-i votati pe consilierii judeteni favoriti!

0 62

Stimati cititori,

De multe ori ati dorit sa va spuneti parerea, altfel decat raspunzand prin da sau nu la un chestionar. Ati dorit cu siguranta sa va pronuntati asupra activitatii celor pe care i-ati ales si care, poate, va solicita din nou votul. Intrucat campania electorala se apropie, ne-am gandit ca ar fi util si pentru alesi si pentru dumneavoastra sa va dam posibilitatea sa le apreciati activitatea prin vot. De aceea am initiat o pagina in care sa reflectam cateva dintre actiunile Consiliului Judetean, sa va dam ocazia sa aflati ce fac consilierii, sa puteti intra in contact cu ei pe Forum si SA II VOTATI.
Pe pagina dedicata Consiliului Judetean, dar si pe prima pagina, pe banda din dreapta, aveti la dispozitie bannerul “Clasament consilieri judeteni”. Intrati si votati, dand click pe banner! In interiorul paginii de vot, bifati consilierul judetean favorit si apasati voteaza!
Oricare va fi opinia dumneavoastra, ea va fi reflectata.
Faptul ca unii dintre consilieri se vor afla in partea de jos a topului nu inseamna neaparat ca nu au avut o prestatie buna, poate este vorba de o vizibilitate scazuta in ce priveste actiunile intreprinse si prestatia lor. In felul acesta se va intelege mai bine necesitatea unei maxime transparente a activitatii si a informarii cetateanului, principii de lucru impuse prin lege, mai mult sau mai putin respectate.

Asadar, comentati, certati si nu uitati sa votati!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.