Nou-nascutii primesc 500 de euro din bugetul statului

Nou-nascutii primesc 500 de euro din bugetul statului

0 76

Statul ne ajuta si el cum poate. Si cum din piatra seaca nu pot curge banii, intr-o tarisoara ca a noastra este mai greu sa faci rost de cantitati considerabile. Ajutoarele sociale nu prea ne ajuta, de salarii sau de pensii nici nu mai vorbim. Statul incearca sa subsittuie nevoile noastre prin aplicarea diferitor proiecte de finantare si de sustinere a familiilor.


Dupa ce ne-au oferit o suma modica la nunta (la prima nunta!), adica 800 lei pentru tinerii casatoriti, acum ne incurajeaza sa ne inmultim si sa procream.


Statul s-a gandit ca este cazul sa sustina familia, celula de baza a societatii. In acest sens, vom fi rasplatiti si platiti pentru fiecare copil pe care-l facem. Astfel, nou-nascutii vor beneficia de un cont de 500 de euro oferiti de la bugetul de stat.


Sa nu credeti ca acesta este deja un proiect de lege! Nici pe departe! Este vorba de o promisiune pre-electorala facuta de organizatia de femei a PD-L. Cea care a facut aceste declaratii “indraznete” este Sulfina Barbu, fost ministru al Mediului, dupa cum relateaza revista Cancan.


Parintii si cei “binevoitori” vor putea alimenta acest cont. El va putea fi folosit de titular atunci cand va implini varsta de 16 ani, iar singurul domeniu in care va putea sa faca investitii este educatia.


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.