Nou atac in coalitie PSD a devenit prizonierul baronilor locali

Nou atac in coalitie
PSD a devenit prizonierul baronilor locali

0 109

Consilierul prezidential Cristian Preda, candidat PDL la alegerile europarlamentare, a declarat, sambata, la Constanta, ca PSD este un partid care a devenit prizonierul baronilor locali.
„Stanga in Romania a fost redusa la baroni si Vanghelie. Sa nu uitam ca actualul presedinte al partidului, Mircea Geoana, a ajuns presedinte al PSD pentru ca era deja prizonierul baronilor locali. Ei l-au urcat impotriva lui Iliescu la conducerea partidului si ei il controleaza, ca e vorba de Mazare, ca e vorba de Oprisan, ca e vorba de Vanghelie. Ei sunt cei care controleaza in acest moment social-democratia, cu garantia lui Vanghelie, baronul de la sectorul 5”, a spus Cristian Preda in discursul sustinut cu ocazia lansari candidatilor PDL de la Constanta.
El a avertizat ca Romania risca sa devina prizoniera acestor baroni in cazul in care Mircea Geoana ar ajunge presedintele tarii.
„Stanga mizeaza pe aceasta coalitie a baronilor, care vrea sa faca nu doar din Mircea Geoana un prizonier, ci chiar din Romania un prizonier. Aceasta este miza social-democratilor, sa pregateasca instalarea acestui captiv al baronilor in fruntea statului”, a mai spus candidatul PDL.
Cateva sute de persoane din judetele Constanta si Tulcea au participat, sambata, la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiul Constanta, la lansarea candidatilor PDL la alegerile europarlamentare.
La eveniment au fost prezenti liderul partidului, Emil Boc, precum si Adriean Videanu, Cezar Preda, Elena Udrea, candidatii Theodor Stolojan, Cristian Preda, Monica Macovei, Traian Radu Ungureanu si parlamentarii PDL de Constanta.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.