Note mici la teza de matematica

Note mici la teza de matematica

0 188

Doar jumatate din elevii claselor a VII-a din scolile brasovene care au sustinut vineri, 4 mai, prima teza cu subiect unic la matematica, au obtinut note de trecere.


Mai exact, din cei 4.900 de elevi din judetul Brasov, au promovat doar 2600, respective 53% dintre copiii care au sustinut testul. Principalul motiv pentru care s-au plans copiii a fost timpul scurt acordat pentru un astfel de examen.


Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Brasov a anuntat ca va face o inspectie in judet, pentru a descoperi cauzele care au dus la aceste rezultate.


Nici in Bucuresti, elevii nu au reusit sa obtina rezultate mai bune. Doar 57% dintre elevii de clasa a VII-a care au dat saptamana trecuta teza cu subiect unic la matematica au luat note peste 5. Din aproape 13.500 de elevi din Bucuresti care s-au prezentat la teze, 500 au luat note de 10, iar peste 5.700 au luat note sub 5.


Urmatoarele teze pentru elevii de clasa a VII-a vor avea loc pe 10 mai la limba si literatura materna, pentru copiii care studiaza in limbile minoritatilor nationale si pe 17 mai, la limba si literatura romana.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.