Nota 10 pentru Scoala 11

Nota 10 pentru Scoala 11

0 182


Imi poare bine ca a disparut un fel de maidan si nu s-au construit pe el vile, vilisoare sau supermagazine. Este vorba de locul de langa Scoala 11, pana nu demult o zona semivirana, plina cu buruieni din flora si fauna. Am locuit ani de zile prin preajma si stiu ce era. Acuma terenul a capatat un aspect civilizat si util. A fost transformat in teren de sport. Nu amintesc sponsorii pentru ca nu doresc sa fac publicitate. Dar au facut ceva minunat.


Terenul are o suprafata de aproape 900 mp si este multifunctional. Este acoperit cu gazon Mondoturf – marca italiana – si pe el se pot practica mai multe sporturi: fotbal, tenis, handbal, ca sa insir doar cateva dintre posibilitati. Acest teren va servi atat elevilor scolii, cat si altor amatori de sport, un lucru, pe moment, pe cale de disparitie.


Doamna director Tudorita Albu intelege sa dezvolte aceasta initiativa, facand in acest sens demersuri pentru construirea unui bazin de inot.


Iata o initiativa demna de toata lauda si care se cere, cu sprijinul organelor de resort si, mai ales, a Primariei, continuata.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.