„Norvegia, reda copiii familiilor lor!”

„Norvegia, reda copiii familiilor lor!”

0 403

A fost mesajul sutelor de brasoveni care au participat sambata la un miting de sustinere a familiei Bodnariu lasata fara cei cinci copii de catre autoritatile din Norvegia. Actiunea a fost organizata de membrii filialei Brasov ai Aliantei Evanghelice din Romania

A fost mesajul sutelor de brasoveni care au participat sambata la un miting de sustinere a familiei Bodnariu lasata fara cei cinci copii de catre autoritatile din Norvegia. Actiunea a fost organizata de membrii filialei Brasov ai Aliantei Evanghelice din Romania.
Dupa ce si alti romani au iesit in strada pentru a sustinere reintregirea familiei Bodnariu dar si a altor familii din Tara Fiordurilor lasate fara prunci de autoritatile de protectia copilului, sambata a venit randul brasovenilor sa-si arate solidaritatea.
Sute de persoane sosite din oras dar si din localitatile din judet au venit insotite de catre propriii copii pentru a-i sprijini pe Ruth si Marius Botnariu. Norvegia reda copiii familiilor lor! au scandat si au scris protestatarii pe pancarte.miting norvegia1
La mitingul de sustinere au luat parte si reprezentanti ai autoritatilor locale dar si parlamentari care au facut parte din delegatia romana deplasata in Norvegia pentru a ajuta familiile de romani sa-si recupereze copiii.
Senatorul PSD Titus Corlatean a spus la Brasov ca, in sfarsit, autoritatile norvegiene au recunoscut ca sunt probleme in sistem si ca in consecinta si vor demara o actiune de reforma in sistemul Barnevernet.
Mitingul din Piata Sfatului a fost organizat de filiala Brasov a Aliantei Evanghelice din Romania, din care fac parte Biserica Crestina Penticostala, Biserica Crestina Baptista si Biserica Crestina dupa Evanghelie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.